Παναθηναϊκός: Το τεράστιο τρικ του Μπόλονι στα χαφ! (photos)

Η τεράστια έκπληξη που ετοιμάζει ο Λάζλο Μπόλονι στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακούει στο όνομα Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός αναμένεται να παίξει με τον Μαουρίσιο στα χαφ, ενώ δεξιά θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Μολό.

«Έκανα ένα δώρο στον Βιγιαφάνιες», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τώρα φαίνεται ότι του ετοιμάζει και δεύτερο, μεγαλύτερο δώρο. Ο Αργεντινός άσος μπήκε αλλαγή στη Λαμία στο 88′ και ο 67χρονος Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να του δώσει φανέλα βασικού στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα! Ο Βιγιαφάνιες, μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Μπόλονι θα παίξει στα χαφ, εξαιτίας της απουσίας του Κουρμπέλη.

Ο Μαουρίσιο θα είναι ουσιαστικά εξάρι και ο «Βίγια» δίπλα του σε ρόλο οκταριού. Ο Σαβιέρ θα είναι αριστερά, ο Μολό δεξιά, θα παίξει κι αυτός βασικός με τον Παναθηναϊκό έπειτα από έναν χρόνο, ενώ ο Χατζηγιοβάνης, λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Σάντσες, θα είναι δεξί μπακ. Στο τέρμα ο Διούδης, στόπερ οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας και αριστερό μπακ ο Ζαγαρίτης. Στην επίθεση φυσικά θα είναι οι Καρλίτος, Μακέντα.    

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss