ΠΑΟΚ: Σκάει πρόταση δανεισμού για καλοκαιρινή άφιξη

Η μεταγραφική περίοδος ξεκινά σε λίγες μέρες και τα σενάρια για παίκτες του ΠΑΟΚ καλά κρατούν.

Αλλαγές σκέφτονται να κάνουν στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το ρόστερ τον Ιανουάριο, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα. Για να κρατηθούν οι ισορροπίες, θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις και σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται αρκετοί παίκτες.

Στη… μαύρη λίστα του Πάμπλο Γκαρσία υπάρχουν τα ονόματα των Ζαμπά και Μπίσεσβαρ, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται στα πλάνα του. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του στην Τούμπα.

Ο Κροάτης φορ αποκτήθηκε το καλοκαίρι έναντι 3 εκατ. ευρώ, για να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Ωστόσο, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ με πέναλτι, ενώ έχει χάσει σωρεία ευκαιριών. Παρά το κακό του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ, ο Τσόλακ έχει καλό όνομα στην πατρίδα του.

Μάλιστα, προ ημερών υπήρχε φημολογία για ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες. Ακόμα μια ομάδα της Κροατίας εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του με δανεισμό.

Ο λόγος για την Όσιγιεκ, που αναζητά παίκτη για την επίθεση, μετά από το ναυάγιο με τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Ο Τσόλακ μετακόμισε από την Κροατία στην Ελλάδα για τρία εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν κατάφερε να παίξει αρκετά, και είναι λογικό να ψάχνει για ένα περιβάλλον που θα έχει ένα πιο σημαντικό ρόλο. Σίγουρα θα έχει φιλοδοξίες να βρεθεί ξανά στην Εθνική Κροατίας, και η συμμετοχή του στο φιλικό με την Τουρκία να μην είναι η μοναδική της καριέρας του με το Εθνόσημο.

Στα μέσα του Δεκεμβρίου έπαιξε το όνομα του Τσόλακ για την Ντιναμό, αλλά μόνο σε περίπτωση που θα πωλούνταν ο Μπρούνο Πέτκοβιτς. Η Ντιναμό δεν προτίθεται ωστόσο να αποχωριστεί τον Πέτκοβιτς για λίγα χρήματα και το ερώτημα είναι αν υπάρχει ομάδα που μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να της καταβάλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Με αυτά τα δεδομένα η άφιξη του Τσόλακ στην Όσιγιεκ με την μορφή δανεισμού φαντάζει ένα πιο πιθανό σενάριο».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss