ΠΑΟΚ: Το σενάριο που βάζει… φωτιά – Ήρθε για ηγέτης αλλά φεύγει δανεικός (photos)

ΠΑΟΚ: Έντονη είναι η φημολογία για το μέλλον του στην Τούμπα.

Ένα σενάριο… βόμβα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή στον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην Κροατία, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να παραχωρήσει έναν παίκτη που αποκτήθηκε για να αναλάβει ηγετικό ρόλο.

Ο λόγος γίνεται για τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος έφτασε στην Θεσσαλονίκη από την Ριέκα, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Κροατίας και άπαντες θεωρούσαν πως μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην γραμμή… κρούσης των «ασπρόμαυρων», ειδικά μετά την αποχώρηση του Άκπομ.

Ωστόσο, ο Κροάτης φορ δεν έχει καταφέρει να βρει τα… πατήματά του, παρά τις ευκαιρίες που έχει πάρει μέχρι στιγμής, τόσο από τον Άμπελ Φερέιρα, όσο και από τον Πάμπλο Γκαρσία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του, δεν αποκλείεται το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ να είναι ιδιαίτερα… σύντομο.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Τσόλακ εμφανίζεται στο «στόχαστρο» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα βρίσκεται στους «32» του Europa League και έχει θέσει ως στόχο την καλή πορεία στην Ευρώπη και για τον λόγο αυτό αναζητά έναν επιθετικό.

Μάλιστα, ο παίκτης ήταν στο «ραντάρ» της Ντιναμό από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από την Ριέκα για την Τούμπα και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους «ασπρόμαυρους» για τον δανεισμό του. Παράλληλα, τονίζεται πως ο Αντόνιο Τσόλακ δεν μένει ασυγκίνητος σε ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss