ΠΑΣ Γιάννινα: Οι φωνές για το πέναλτι με Ολυμπιακό και η μεγάλη απόφαση (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Ηπειρώτες έχουν μπροστά τους ένα πολύ σημαντικό θέμα, την παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη. Οι διαμαρτυρίες για το πέναλτι που δεν δόθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι πιθανότητες, άλλωστε, δεν ήταν υπέρ του, στην έδρα του πρωταθλητή Ολυμπιακού και μετά το 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Οι Ηπειρώτες το πάλεψαν, μείωσαν 2-1, έχασαν ευκαιρία για το 2-2, ενώ διαμαρτύρονται για μία φάση πέναλτι στο 69’, όταν ο Σεμέδο τράβηξε τον Κάστρο από τη φανέλα και δεν τον άφησε να τελειώσει τη φάση απέναντι στον Σα. Θεωρούν πως αν είχε δοθεί και μείωναν σε 3-2, τότε ενδεχομένως να διεκδικούσαν κάτι περισσότερο. Περισσότερο τα έχουν με τον Ολλανδό Πολ Φαν Μπέκελ στο VAR.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται τη ρεβάνς. Υπάρχουν δύο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός και την ΑΕΛ εκτός για τα play out και στόχος είναι να κλείσει με θετικές εντυπώσεις τη σεζόν. Κυρίως, όμως, σκέφτεται την ερχόμενη περίοδο και μπροστά του έχει ένα σημαντικό μέτωπο από την εξέλιξη του οποίου θα κριθούν πολλά.

Το συμβόλαιο του Αργύρη Γιαννίκη ολοκληρώνεται. Τα δύο τελευταία χρόνια ο τεχνικός (41 ετών) του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πολύ καλή δουλειά, η ομάδα είχε πλάνο κι έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η παραμονή του, ωστόσο, δεν είναι απλή υπόθεση. Ο ίδιος είναι λογικό να θέλει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, ή ένα πρότζεκτ που θα του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πράγματα τη νέα χρονιά κι όχι απλώς την παραμονή.

Το οικονομικό, λοιπόν, είναι ένα ζήτημα, αλλά υπάρχουν κι άλλες παράμετροι που θα καθορίσουν το μέλλον της συνεργασίας. Προς το παρόν είναι όλα ανοιχτά. Η παραμονή του Γιαννίκη, μπορεί να οδηγήσει σε παραμονή κι άλλους παίκτες που μένουν ελεύθεροι, όπως για παράδειγμα ο Καρτάλης, που βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss