Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις τα εσώρουχά σου;

Για να μην καταστρέφεις την υφή και τη φόρμα τους.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Αναζητάμε να μάθουμε όλα τα νέα trends, πειραματιζόμαστε κάνοντας νέους συνδυασμούς, φροντίζουμε με κάθε τρόπο τα ρούχα μας ώστε να παραμείνουν σαν καινούρια και γενικά είμαστε on alert σε ό,τι έχει να κάνει με την γκαρνταρόμπα μας.

Συχνά, όμως, δε συμβαίνει το ίδιο με τα εσώρουχά μας. Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις νέες τάσεις, αλλά κυρίως για να τα διατηρούμε σαν καινούρια στην ντουλάπα μας. Έχουμε την εντύπωση ότι- επειδή φοριούνται μέσα από τα ρούχα και γενικά εκ πρώτης όψεως δεν είναι ορατά- δεν υπάρχει και λόγος να τα φροντίζουμε περαιτέρω.

Το αποτέλεσμα; Να τα πλένουμε άτσαλα, με λάθος τρόπο ή να τα ρίχνουμε στο πλυντήριο και σιγά σιγά να τα καταστρέφουμε. Πόσες φορές δε σου έχει τύχει μετά από λίγο καιρό να έχεις  δει ότι το σουτιέν σου έχασε τη φόρμα και το σχήμα του, ότι τα σιδεράκια στην μπανέλα σιγά σιγά χαλαρώνουν ή φεύγουν και ότι δε στηρίζει ικανοποιητικά το στήθος σου;! Πολλές, είναι η απάντηση.

Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τέσσερα tips, που θα σε βοηθήσουν να πλένεις σωστά τα εσώρουχά σου, ώστε να αυξάνεις τη διάρκεια ζωής τους και να μην τα χαλάς πριν την ώρα τους. Γιατί το σωστό και φροντισμένο εσώρουχο είναι ικανό να αναδείξει ακόμα περισσότερο κάθε ρούχο που φοράμε. Αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ!

Διάβασε ακόμα: Η Rihanna επιστρέφει με το δεύτερο Savage X Fenty Fashion Show

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss