Προχωρημένες επαφές Παππά με Χάποελ Ιερουσαλήμ (video+photos)

Σύμφωνα με μέσα του Ισραήλ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Παππά για να τον εντάξει στο δυναμικό της ενόψει του Final-8 του Basketball Champions League.

«Ένα μεγάλο όνομα προσπαθεί να φέρει στο Ισραήλ η Χάποελ Ιερουσαλήμ», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «Sports Walla», για τις συζητήσεις του Νίκου Παππά με την ομάδα του Όντετ Κάτας.

Όπως υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί, οι δυο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Μάλιστα, αυτό που γράφει το εν λόγω ρεπορτάζ είναι πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα και να κάνει δικό της τον Νίκο Παππά, έτσι ώστε να προλάβει να τον δηλώσει στο ρόστερ της για το Final-8 του Basketball Champions League που θα γίνει στην Αθήνα.

Η διορία εκπνέει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (23/09), συνεπώς τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και ανακοινώσεις αν όλα πάνε καλά και ο Παππάς συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής γκαρντ μετά από επτά χρόνια στον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss