Πώς να φορέσεις το φούτερ σου με πολλούς, νέους τρόπους (video)

Aφού κυριολεκτικά «ζούμε μέσα στα hoodies μας», ας είμαστε εφευρετικές!

Aν υπάρχει ένα κομμάτι που δεν έχεις σταματήσει να φοράς σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, αυτό είναι μετά βεβαιότητας τα hoodies. Γιατί είναι άνετα, είναι ζεστά, έχουν άποψη και είναι το πρώτο πράγμα που ασυναίσθητα πιάνει το χέρι σου από την ντουλάπα όταν ξυπνάς το πρωί και κάθεσαι να δουλέψεις στο γραφείο σου (τηλεργασία γαρ!).

Πάνω από ένα lingerie φόρεμα, με δερμάτινη φούστα (mini ή midi), με υφασμάτινο παντελόνι, ακόμα και με κολάν, τα φούτερ μπορούν να είναι και ανάλαφρα και κομψά και ενδυματολογικά επίκαιρα με αυτές τις θερμοκρασίες εκεί έξω και με το #lockdown 2 να είναι για τα καλά στις ζωές μας… και αυτό το θέμα απλά στο αποδεικνύει! Στο παρακάτω video μόδας από την YouTuber Tiffany Grace θα δεις επτά cool τρόπους να τα βάλεις φέτος τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη που είναι εδώ σε ένα μήνα και να είσαι καλοντυμένη χωρίς να χάνεις τα πιο αντισυμβατικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Αν είσαι και εσύ οπαδός των athleisure looks των It-girls του Hollywood, παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να βάλεις το δικό σου φούτερ με μονόχρωμο σχέδιο και να είσαι πραγματικά κομψά και στυλάτα ντυμένη. Γιατί τα φουτεράκια μας δεν είναι κατάλληλα μόνο για γυμναστική και αυτό είναι πολύ μα πολύ ευχάριστο για τις fans του casual dressing.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 εσώρουχα που κάνουν φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο λίγο πιο sexy

Δες το video:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss