Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: 3+1 φορές που αποκάλυψαν τα “μυστικά” τους στα social media

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανυπομονούν να ξεκινήσουν το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους! Η μελαχρινή καλλονή είναι πέντε μηνών έγκυος σε δίδυμα και μαζί με τον παρουσιαστή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Από την αρχή της σχέσης του, το ερωτευμένο ζευγάρι ανεβάζει στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο από την καθημερινότητα του όσο και από την προσωπική του ζωή και μοιράζεται με τον κόσμο όλες τις όμορφες στιγμές του!

Από την ρομαντική πρόταση γάμου, τα αμέτρητα ταξίδια τους, τον παραμυθένιο γάμο τους στην Σίφνο μέχρι και το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης, η Χριστίνα και ο Σάκης δεν έκρυψαν τις χαρούμενες στιγμές τους με τον κόσμο που τους ακολουθεί. Το TLIFE μάζεψε τρεις φορές που η Influencer και ο παρουσιαστής του ANT1 μοιράστηκαν με απίθανους τρόπους τα ευχάριστα “μυστικά” τους με τους followers τους!

  • Η πρόταση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα

Τον Φεβρουάριο του 2017, ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα Μπόμπα, μπροστά σε όλους τους φίλους τους. Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη που διοργανώθηκε από την αρραβωνιαστικιά του, ο παρουσιαστής γονάτισε και ρώτησε την Χριστίνα αν θέλει να τον παντρευτεί… Φυσικά η απάντηση ήταν “ναι”!

 

Έναν χρόνο και κάτι μετά ακολούθησε ο παραμυθένιος γάμος τους στην Σίφνο!

  • Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας και η ανακοίνωση ότι περιμένουν δίδυμα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020, η Χριστίνα ανακοίνωσε στον κόσμο τα χαρμόσυνα! Η μελαχρινή καλλονή είναι επιτέλους έγκυος μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν και η χαρά τους είναι απερίγραπτη! Μάλιστα, με νέα ανάρτηση ο Σάκης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους… ότι περιμένουν δίδυμα!

Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️ ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα. 🙏

Κι έτσι ξαφνικά…σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤️

  • Ο απίθανος τρόπος που ανακοίνωσαν τα φύλα των μωρών τους

Το βράδυ της Δευτέρας, το αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε στα social media το φύλο των διδύμων! Η Χριστίνα και ο Σάκης αποφάσισαν να ακολουθήσουν το αμερικάνικο έθιμο, όπου οι celebrities διοργανώνουν πάρτι για να μάθουν το φύλο και γεμάτοι χαρά και ανυπονησία ανακάλυψαν… ότι περιμένουν δυο κοριτσάκια!

Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μοιράζονται μόνο τα εύκολα και τα ευχάριστα, αλλά και τα δύσκολα. Όπως παραδείγματος χάριν, τον περασμένο Μάρτη, όπου η Χριστίνα ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό μετά από μια απόδρασή τους στην Αράχοβα. Λίγες ημέρες αργότερα, είχε κολλήσει και ο Σάκης.

 

Οι δυο τους ξεπέρασαν τις δυσκολίες και τα εμπόδια και σε περίπου τέσσερις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τις κόρες τους!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss