Σία Κοσιώνη: “Πριν κόψω τα μαλλιά μου κοντά, έστειλα φωτογραφία στο σύζυγό μου…” (video)

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Σία Κοσιώνη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Love it” και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, για την απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της, για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Όσον αφορά την παρουσίαση του ΣΚΑΪ και τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει on air η ίδια ανέφερε: “Eίμαι πολύ πιο κυνική από ότι ήμουν στο παρελθόν. Με τα χρόνια έχω γίνει πιο σκληρόπετση. Μαθαίνεις να το διαχειρίζεται, αποκτάς μια φυσική αμυνα. Στη φωτιά στο Μάτι βγηκε μια κοπέλα στον αέρα που έκλαιγε και ούρλιαζε και έψαχνε τη μαμά της και ζητούσε βοήθεια. Αυτο πώς το διαχειρίζεσαι; Με ευαισθησία, με ψυχραιμία και με αλήθεια. Εισαι ο επαγγελματίας μαζί με τον άνθρωπο, σε ένα, εκείνη τη στιγμή.

Δεν πιστευω οτι ειμαστε πιο ευαίσθητες από τους άντρες. Πιστευω ότι είμαστε πιο σκληρές ή τουλάχιστον μπορούμε να γίνουμε πιο σκληρές, αν το θελήσουμε. Η συνταγη που λειτουργει για μενα, θέλω να ξέρω που πατάω, δεν θέλω να κοιτάζω στον ουρανό και μπροστά μου να έχω γκρεμό. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας, όλα κινούνται γύρω από το χαρακτήρα μας.

Ένας τρόπος για να διατηρηθείς, δεν ξέρω αν θα καταφέρω σε 10 – 15 χρόνια, άλλωστε δεν έχω σκοπό να γεράσω μπροστά στο γυαλί, πιστεύω πρέπει να βρίσκεις τρόπους για να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον σου, Δεν θέλω να νιώθω στάσιμη, ότι βαλτώνω, σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Το δελτίο είναι προϊόν δουλειάς πολλων ανθρώπων. Φέτος βγήκαμε με μία φρεσκαρισμένη εικόνα”.

Σχετικά με την τολμηρή αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της και την εξωτερική της εμφάνιση η Σία Κοσιώνη εξήγησε: “Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λογω της δουλειάς μου όχι για κάποιο άλλο λόγο, από την άλλη δεν το φοβόμουν γιατί το ειχα κανει και παλιότερα. Πριν το κάνω το σκεφτόμουν, μπορεί και δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα. 

Ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτω έστειλα φωτογραφία στον αντρα μου. Να τα κάνω έτσι; Και μου είπε: Προχώρα! Σημασία έχει να νιώθω εγω καλα. Ασχολούμαι με την εμφάνισή μου, λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στην προσωπική μου ζωή πολύ λιγότερο. Προτιμώ να είμαι με ένα τζιν, με φόρμα”. 

Τέλος, η Σία Κοσιώνη εξήγησε ότι τα αρνητικά σχόλια πλέον δεν την στενοχωρούν. Μία καλόπιστη κριτική ωστόσο θα τη βοηθήσει να γίνει καλύτερη: “Δεν στενοχωριέμαι πια με τα αρνητικά σχόλια, παλιότερα ναι. Θελω την καλόπιστη κριτική. Αυτό μου αρέσει”. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss