«Τι είπε ο Μαρινάκης στον Καρυπίδη για το ξύλο; – Πανηγύριζαν για Λυσάνδρου»

Οι φορ που βλέπει ο Φαν’τ Σχιπ, το συμβόλαιο του Μολό, οι κίτρινες του Γκάμα με τον Ολυμπιακό, τι τρέχει με Λουτσέσκου. Στο φουλ οι Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά

* Κουίζ: Τι είπε ο Μαρινάκης στον Καρυπίδη, όταν ο τελευταίος του παραπονέθηκε ότι οπαδοί του Ολυμπιακού χτύπησαν έναν «δικό» του φιλοξενούμενο έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης». (LIVESPORT)

* Την υγειά τους να έχουν όλοι οι διεθνείς ως τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής, αλλά αν αύριο ο Φαν’τ Σιπ στελέχωνε αποστολή, στους φορ θα έπαιρνε τους δύο «Ολλανδούς» (Γιακουμάκης – Παυλίδης) και από εκεί και πέρα, αν θα καλούσε τέσσερις, δύο εκ των γηγενών Δουβίκα, Ιωαννίδη, Καμπετσή. Υποσημείωση χρήσιμη: ο εκλέκτορας θεωρεί ότι σε ρόλο τέτοιο μπορεί να ανταποκριθεί και ο Μπακασέτας και ο Τζόλης. (SPORTIME)

*Υπάρχει άτομο ή άτομα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι που να… πανηγύρισαν για την απόφαση του Μηνά Λυσάνδρου να παραιτηθεί; Είναι αλήθεια πως ο ίδιος ή οι ίδιοι πανηγύριζαν και μετά το τέλος του Ντούσαν Μπάγεβιτς. (LIVESPORT)

* Αναμφισβήτητα, ο ατζέντης Βαντίμ Σαμπλί είναι κυρίαρχος στην ουκρανική αγορά και επιπρόσθετα και κυρίαρχος και στις επιλογές της εθνικής Ουκρανίας. Ακόμη λοιπόν και για τον ύστατο (βάσει αξίας) των πελατών του, Όλεγκ Νταντσένκο, ο Σαμπλί έχει τον τρόπο να πιέσει καταστάσεις. Μόνο τυχαία (και αθώα…) συνεπώς δεν είναι τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του δεξιού μπακ της ΑΕΚ περί πιθανής κλήσης του από τον εκλέκτορα Αντρέι Σεβτσένκο. (SPORTIME)

* Είναι μεγάλη η μαγκιά του Γιοάν Μολό τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος Γάλλος έχει καταφέρει σε χρόνο dt να μεταμορφωθεί από εξτρέμ σε πλάγιο αμυντικό και εκτός από το γεγονός ότι πραγματοποιεί κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα, έχει φτάσει στο σημείο να κάνει τη διαφορά. Με αυτά τα δεδομένα μόνο έκπληξη δεν θα είναι εάν επεκταθεί το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι. (ΕΦ.ΣΥΝ)

* Επιστρέφει στην ενδεκάδα του Άρη ο Μπρούνο Γκάμα, που εξέτισε την ποινή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε ομάδα: να δηλώνεται δηλαδή τιμωρημένος ο καλύτερος της παίκτης. Έως την έναρξη των πλέι οφ προλαβαίνει να δεχθεί άλλες τρεις κίτρινες κάρτες για να μην παίξει και εκεί κόντρα στην ομάδα του Μαρινάκη. (LIVESPORT)

* Σιγά-σιγά μπαίνει σε ρυθμό, παίρνει παιχνίδια (ως δανεικός στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ) ο Γιόζιπ Μίσιτς. Καλύτερο νέο δεν υπάρχει. Να μείνει γερός, αυτό πάνω απ’ όλα. Και δεν ξεχνιέται. Όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ. Εκεί, έχει παγώσει για τα καλά η σχέση (ξεπαγώνει βέβαια). Ο Κροάτης έχει και αλλού θαυμαστές, με αγαστή πλέον συνεργασία με την Σπόρτινγκ όπου ανήκει. Και αν αποδείξει πως ξεπέρασε το πρόβλημα, τότε… (SPORTIME)

*Ετερη περίπτωση νεαρού επαγγελματία και δη προερχόμενου απ΄ την ακαδημία που έχει βάλει στη  λίστα προτεραιοτήτων ο Παναθηναϊκός. Με πολύ πιο πιεστικό χρονικό περιθώριο, καθότι μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και είναι ήδη σε θέση να συζητήσει και με άλλες ομάδες. Οι επαφές που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο έχουν οδηγήσει τις δύο πλευρές σε όριο συμφωνίας ως προς το οικονομικό. Η πρόταση 40-50-60 χιλιάδες ευρώ, χωρίς τα μπόνους συμμετοχών καλύπτει την πλευρά του Χριστογεώργου, όμως το βασικό ζήτημα για να υπογράψει, είναι η παρουσίαση ενός πλάνου αξιοποίησης κι εξέλιξης του τα επόμενα χρόνια. Κι επ’ αυτού εκκρεμεί ακόμη μία κουβέντα… (SPORTDAY)

* Είναι από εκείνα τα γεγονότα που μπορούν να γίνουν μία φορά στα… πολλά χρόνια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχώρησε από την Αλ Χιλάλ (κάνει μάλιστα τις διακοπές του σε παραθαλάσσιο θέρετρο) και η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας εξέτασε το όνομα ενός άλλου πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, του Βλάνταν Ίβιτς, ως αντικαταστάτη του. Ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν έμεινε για πολύ ενεργό. Από την μία, οι Άραβες της Αλ Χιλάλ από την αρχή έκλιναν στην λύση της προώθησης του Βραζιλιάνου Ροτζέριο Μικάλε από την U19 του συλλόγου και από την άλλη, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να κρατήσει ζωντανή την προοπτική της καριέρας στο Νησί. Παραμένει στο Λονδίνο και περιμένει την κατάλληλη συμφωνία για το καλοκαίρι. (METROSPORT)

* Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του Αργύρη Καμπετσή απ΄τις 4 Φεβρουαρίου για τριετή επέκταση του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με ένα ποσό  που θα ξεκινάει απ΄ τις 140.000 ευρώ καθαρά (χωρίς τα μπόνους) και θα ανεβαίνει κλιμακωτά ανά έτος. Δεν έχει υπογράψει ακόμη, καθότι υπάρχει μία μικρή εκκρεμότητα με τον εκπρόσωπό του, όμως το όλο ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, με τον 22χρονο επιθετικό να «δένει» το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό. (SPORTDAY)

* Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς θέλει και επιδιώκει να σηκώνει… σκόνη με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ. Όχι μόνο για να κάνει απόσβεση της μεταγραφής στην Ένωση αλλά και για να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας. Ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» έχει ως στόχο την κλήση του στο επόμενο «προσκλητήριο» και έτσι έχει ένα έξτρα προσωπικό κίνητρο προκειμένου να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα παιχνίδια της ΑΕΚ. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss