«Τι παθαίνουν οι παίκτες του Αρη κόντρα στον Ολυμπιακό; – Η Αϊντχόφεν “κρίνει” Μαρτίνς»

Η σχέση Γκαρσία και Ουάρντα, δεν γυρίζει ο Λουτσέσκου, οι συζητήσεις ΑΕΚ και Ολιβέιρα και το στοίχημα στον ΠΑΟΚ. “Καίνε” οι Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. 

* Ο Ματέο Γκαρσία δεν αγωνίστηκε με τον Άρη εναντίον του Ολυμπιακού για το Κύπελλο. Τώρα δηλώνεται ο Μπρούνο Γκάμα να μην παίξει την Κυριακή για το πρωτάθλημα εναντίον της ομάδας του Πειραιά! Τι παθαίνουν άραγε οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας όταν είναι να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό; (LIVE SPORT)

* Κανείς δεν χρεώνει Μαρτίνς για τη διαχείριση στο ντέρμπι ή στους στόπερ. Πάει αυτό, πέρασε. Όχι ανώδυνα. Ούτε και χωρίς κρατούμενα. Αλλά πέρασε. Για το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά και για όσα έγιναν στην καρδιά (και όχι μόνο) της άμυνας, τα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν θα βαρύνουν κρίσεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις. Και ψυχισμούς βεβαίως βεβαίως, μην το ξεχνάμε. (SPORTIME) 

* Εξαιρετική σχέση έχουν αναπτύξει ο Γκαρσία και ο Ουάρντα. Το έχουν αντιληφθεί όλοι στην Τούμπα. Προσπερνώ όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Στέκομαι στο ότι ο Πάμπλο και ο Ουάρντ έχουν συζητήσει αρκετές φορές. Τόσο όταν ολοκληρώθηκε η επιστροφή του παίκτη στην Σαλονίκη, όσο και μετά από την μεταγραφή του Καγκάβα, που προβλημάτισε τον Αμρ. Αλλά τα βρήκαν κόουτς και ποδοσφαιριστής (SPORTDAY).

* Καμία διάθεση επιστροφής στα της Ελλάδας δεν έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Φυσικά, πέραν της διάθεσης θα πρέπει να υπήρχε και η δυνατότητα.  Έτσι κι αλλιώς πάντως, προτεραιότητα του Ρουμάνου είναι το εξωτερικό. Κορυφή η αγαπημένη του Ιταλία, με τις προσβάσεις του πατέρα του, Μιρτσέα. Αν δεν κάτσει τίποτα εκεί, καλή και η γειτονιά μας… (SPORTIME)

* Είχε σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινούσε με βασικό τον Τσιντώτα απέναντι στην ΑΕΛ ο Μανόλο Χιμένεθ. Τελικά πείτε το ένστικτο, πείτε το ό,τι θέλετε, ο τεχνικός της ΑΕΚ αποφάσισε να κρατήσει στο βασικό σχήμα για το πρωτάθλημα τον Γιώργο Αθανασιάδη. Και τελικά η νίκη ήρθε από την απόκρουσή του στον πέναλτι του Μουκαντζό. Ο Τσιντώτας είχε παίξει στο Κύπελλο με τον Βόλο και είχε στο ενεργητικό του δύο-τρεις καλές επεμβάσεις (EΦ.ΣΥΝ)

* Η νυν ενασχόληση του Διαμαντόπουλου, η εκπροσώπηση παικτών, είναι η μικρότερη απ’ όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. ΑΠό τον καιρό που επωμίστηκε, άτυπα τότε, με ανάλογες αρμοδιότητες στον Παναθηναϊκό, είχε κατασταλάξει ως προς την ιεράρχηση των επιθυμιών του. Όταν, λοιπόν, έχει τη δυνατότητα επιλογής, το μανατζεριλίκι πηγαίνει σε δεύτερο πλάνο. Πόσο μάλλον όταν του προσφέρεται η δυνατότητα του κουμάντου στην ομάδα της καρδιάς του! Ναι, επαγγελματίας πάνω και πρώτα απ’ όλα, αλλά και η καψούρα, καψούρα. Και στο συγκεκριμένο deal, μην την υποτιμάτε καθόλου. (SPORTDAY)

* Ο Ολιβέιρα δεν είναι από εκείνους τους παίκτες που… άγονται και φέρονται από τους εκπροσώπους τους. Ο ΠΟρτογάλος φορ συνεργάζεται με μανατζερικό γραφείο ωστόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τις συζητήσεις που έκανε και θα κάνει με την ΑΕΚ, αυτός είναι που έχει κεντρικό ρόλο και όχι κάποιος ατζέντης. Κάτι που ασφαλώς κι έχει τη σημασία του και είναι μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ντρέγκερ έχει μείνει πολύ πίσω στην ιεραρχία των μπακ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Πέντρο Μαρτίνς έχει χάσει την πίστη του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Τυνήσιος μπακ στο ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία και το σημαντικότερο ήταν ότι φαινότα να έχει αντιληφθεί πλήρως την τακτική της ομάδας. Εκείνος ο τραυματισμός πριν από τα Χριστούγεννα τον πήγε αρκετά πίσω και δεν έχει καταφέρει να επανέλθει. (ΦΩΣ)

* Πριν λίγες μέρες ο Σνάουτσνερ είχε δηλώσει πως εκτός του Μπαμπά, το επόμενο στοίχημα είναι να μπορέσει να μπει και ο Ζάμπα. Ο οποίος είναι πίσω σε αρκετούς τομείς. Είναι ένα στοίχημα που εφόσον κερδηθεί από τους Γκαρσία και Σνάουτσνερ κι επιστρέψει στο γήπεδο, θα προστεθεί στην ομάδα ένας ποιοτικός παίκτης που βρίσκεται εκτός για αρκετούς μήνες. (METROSPORT)

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss