Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι παίκτρια του GNTM 3!

To Greece’s Next Top Model επέστρεψε τη φετινή σεζόν δυναμικά στις οθόνες μας με είκοσι παίκτες. Στον τρίτο κύκλο του reality μόδας του Star, δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια, που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, έλαβαν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του GNTM. Από τα πρώτα επεισόδια, οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Μία από τις παίκτριες του GNTM 3 που ήδη από τις οντισιόν εντυπωσίασε τους κριτές, αποσπώντας τέσσερα “ναι”, είναι και η Λία Τσουζντάν. H Λία είναι 20 ετών και γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Ήρθε στην Ελλάδα το 2018 αφήνοντας πίσω την οικογένεια της, για να σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με πείσμα και επιμονή κατάφερε να μάθει ελληνικά σε 2 μόλις μήνες. Όταν ήταν 13 ετών scouters στην Ουκρανία της είχαν προτείνει να ασχοληθεί με το modelling, αλλά δεν το ακολούθησε τότε. Απελευθερωμένη και πιο ώριμη πια, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Στο GNTM θέλει να καταρρίψει τα στερεότυπα και να ξεχωρίσει.

Η Λία Τσουζντάν είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, εντοπίσαμε και μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Η Λία αναμφισβήτητα ήταν από μικρή πολύ όμορφο κοριτσάκι.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss