Το make up trick της Josephine που δεν έχει καταλάβει κανείς

Η Josephine κάνει τρελό χαμό με το νέο της single «Tilefono» στο TikTok και όχι μόνο! Είναι το κομμάτι που όλες κατά βάθος αφιερώνουμε σε κάποιον και που τις περισσότερες φορές όταν το τραγουδάμε όλο και κάποιο άτομο… μας περνάει από το μυαλό. Η Josephine αυτό το vibe μας δίνει με κάθε νέο της τραγούδι αλλά… με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Πέρα όμως από τις μεγάλες επιτυχίες που κάνει, έχει ωραίο style και της αρέσει το μακιγιάζ. Με λίγα λόγια, είναι και το απόλυτο beauty icon και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εμπνεύσει. Γι ’αυτόν ακριβώς τον λόγο, κάνουμε συχνά scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δούμε fresh makeup looks ή τα super WOW σύνολα που επιλέγει για τα video clip της και… κάνοντας πρόσφατα scroll παρατηρήσαμε κάτι που ίσως δεν έχει προσέξει κανείς!

Josephine: Το «Tilefono» της έγινε viral στο TikTok και κάνει χαμό
To makeup trick της Josephine που δεν είχες παρατηρήσει μέχρι και σήμερα
Το makeup trick της Josephine δεν είναι άλλο από τα matchy matchy μακιγιάζ με τα outfits της. Θα στο εξηγήσω αμέσως τώρα! Λίγο να χαζέψεις στον λογαριασμό της στο Instagram και να κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά τα posts της, τότε θα δεις ότι πολλές φορές στο μακιγιάζ των ματιών της η Josephine έχει επιλέξει τα χρώματα που έχει επιλέξει και στα ρούχα της.
[embedded content]
Κάνει τον απόλυτο συνδυασμό χρωμάτων
Σε αυτό το look για παράδειγμα, έχει επιλέξει ένα hot μπλε φό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss