Το OnePlus 9 πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο τον Μάρτιο του 2021

Μόλις είδαμε το OnePlus 8T που κυκλοφόρησε, πράγμα που σημαίνει ότι λογικά θα έρθουν μερικές φήμες για την επόμενη συσκευή ναυαρχίδας. Λοιπόν, καλά νέα ή ίσως κακά νέα για μερικούς, καθώς φαίνεται ότι το OnePlus 9 πρόκειται να κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Android Central, η σειρά OnePlus 9 πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021 – σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από την στιγμή που θα περιμέναμε την συνέχεια του OnePlus 8. Για να σας θυμίσουμε, τα OnePlus 8 και 8 Pro ανακοινώθηκαν επίσημα στις 14 Απριλίου, με παγκόσμια διαθεσιμότητα να ξεκινά στις 29 Απριλίου.

Η έκθεση σημειώνει ότι το OnePlus δεν έχει ακόμη εγκατασταθεί σε ημερομηνία, αλλά μια πηγή εμπιστευτικών πληροφοριών προτείνει στα μέσα Μαρτίου. Αυτό, φυσικά, ταιριάζει με τις συνηθισμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας ή εκδήλωσης της OnePlus τα προηγούμενα χρόνια.

Τώρα χωρίς τον Carl Pei στο τιμόνι και τον Pete Lau να προχωρήσει σε ρόλο που φροντίζει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της BBK, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς σχεδιάζει η OnePlus να κυκλοφορήσει το OnePlus 9. Είναι ακόμη πιο συναρπαστικό καθώς η Samsung είναι επίσης έτοιμη να προωθήσει τη δική της παρουσίαση των Galaxy S21 / S30 έως τον Ιανουάριο – δημιουργώντας ένα ακόμη πιο γεμάτο πρώτο τρίμηνο για το 2021.

Δεδομένης της βελτίωσης του OnePlus 8 Pro σε σχέση με το 7 Pro, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι σκοπεύει να παρουσιάσει η OnePlus το επόμενο έτος. Ενώ είναι πολύ νωρίς για να εικάσουμε τι θα έρθει στη συσκευασία, θα φανταζόμασταν ότι θα έρθει με το επερχόμενο chipset Snapdragon 5nm της Qualcomm, άφθονη μνήμη RAM, βαθμολογία IP68 και αναμφισβήτητα θα έρθει με τουλάχιστον ενσύρματη φόρτιση 65W για να ταιριάζει το πρόσφατο OnePlus 8T. Περιμένουμε επίσης να μάθουμε την απόδοση της ασύρματης φόρτισης.

Χωρίς το OnePlus 8T Pro να κάνει την μεγάλη διαφορά για την εταιρεία φέτος, αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος για την “all-in” λανσάρισμα του αληθινού ναυαρχίδα OnePlus 9 τον Μάρτιο του 2021. Μια κίνηση για την κυκλοφορία μόνο μιας ναυαρχίδας ετησίως θα ήταν λογική για η εταιρεία «flagship killer» προχωρά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss