Το OnePlus Nord 2T θα είναι το πρώτο τηλέφωνο με το Dimensity 1300

Χθες, επιβεβαίωσε την υποστήριξη για φόρτιση 80W SuperVOOC, η οποία μπορεί να αντλήσει ισχύ μιας ημέρας στην μπαταρία σε μόλις 15 λεπτά. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αναφέρθηκε, αλλά παλιότερες διαρροές την αναφέρουν στα 4.500 mAh.

Τέλος πάντων, η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη χρήση του chipset Dimensity 1300. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το τσιπ αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα και καμία εταιρία δεν ακόμα προλάβει να το χρησιμοποιήσει σε συσκευή της, το Nord 2T θα είναι το πρώτο που θα το χρησιμοποιήσει.
Το Dimensity 1300 είναι μια ανανέωση του Dimensity 1200. Είναι ακόμα ένα τσιπ 6 nm (από τα χυτήρια της TSMC), έχει τέσσερις πυρήνες Cortex-A78 (ένας στα 3,0 GHz, τρεις στα 2,6 GHz), τέσσερις πυρήνες A55 (2,0 GHz) και έναν πυρήνα Mali – G77 MC9 GPU.

Απομένουν άλλες δύο αποκαλύψεις. Πιθανότατα αύριο θα αναλύσει λεπτομερώς την «κάμερα σε επίπεδο ναυαρχίδας». Σύμφωνα με φήμες, η εγκατάσταση θα διαθέτει μια κύρια κάμερα που θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 50MP IMX766 (με OIS), μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8MP, συν μια μονάδα 2MP στο πίσω μέρος (λογικά macro), μαζί με μια 32MP IMX615 στο μπροστινό μέρος. Η τελική αποκάλυψη στις 19 Μαΐου, λίγο πριν την εκδήλωση, θα αφορά την οθόνη (φημολογείται ότι είναι 6,43” FHD+ 90Hz).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Nord CE 2 Lite 5G και το Nord Buds θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως (Ευρώπη, ΗΠΑ και άλλες περιοχές) εν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss