Φακούντο Καμπάτσο: Με ρόλο πρωταγωνιστή πλέον στο Ντένβερ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει αποκτήσει πλέον ο Φακούντο Καμπάτσο στους διεκδικητές του τίτλου στο ΝΒΑ, Ντένβερ Νάγκετς, επιβεβαιώνεται σε κάθε αγώνα που περνά!

Ο Αργεντινός γκαρντ, μολονότι rookie στο ΝΒΑ, φαίνεται πώς έχει αλλάξει πλέον ρόλο κι από τη μαθητεία των πρώτων μηνών, έχει περάσει στο επόμενο στάδιο: Να είναι μεταξύ των βασικών πρωταγωνιστών των Νάγκετς, που είναι τρίτοι στη Δύση με 44-22.

Τον Μάρτιο ο Φακούντο Καμπάτσο παρουσίασε μια απότομη κάμψη, τουλάχιστον στην παραγωγικότητα, έχοντας μόλις 2,7 πόντους ανά αγώνα, αλλά η εκτίναξη των ασίστ σε 4,5, έδειχνε, ότι εστιάζει στο οργανωτικό κομμάτι, για το οποίο άλλωστε τον πήραν οι Νάγκετς από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον Απρίλιο ανέβασε τα νούμερά του σε 7,9 πόντους ανά αγώνα και διατήρησε τις ασίστ σε 4,6, αλλά πλέον, στους πέντε τελευταίους αγώνες των Νάγκετς, καταγράφει τις κορυφαίες του επιδόσεις  στο ΝΒΑ:

Έφτασε στους 13 πόντους ανά αγώνα, 5,8 ασίστ, 4,8 ριμπάουντ, 2,6 κλεψίματα στο 4-1 των Νάγκετς στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια! 

Τα ξημερώματα στη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς με 113-97, πρόσθεσε και δύο blocks στον απολογισμό του, μετά από 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 4 ασίστ!!!

Για έναν rookie με ύψος -οριακά- 1,80μ. είναι εντυπωσιακό!

Στα 30 του χρόνια, η εμπειρία του, προφανώς και είναι σύμμαχός του στην προσαρμογή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά ποιος περίμενε όταν τον Νοέμβριο άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον δει έπειτα από λίγους μήνες να έχει τόσο καθοριστικό ρόλο στους αγώνες της ομάδας του;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss