Χριστίνα Κοντοβά: “Ο Τζώνη Καλημέρης με φωνάζει καραγκιόζη…” (video)

Στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Χριστίνα Κοντοβά. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αλλά και στον κορονοϊό. 

“Από θέμα δουλειάς εννοείται ότι ζοριστήκαμε με τον κορονοϊό, όπως ζορίστηκε κι όλος ο κόσμος. Δεν είναι κάτι καινούργιο που θα το πω εγώ. Έχω κάνει life coaching, έχω κάνει ψυχοθεραπεία, έχω κάνει business coaching… Προσπαθώ και τροφοδοτώ τον εαυτό μου για να αντιμετωπίζω τα πράγματα, όχι πιο εύκολα, απλώς να τα αντιμετωπίζω.

Υπήρχαν διάφορα προβλήματα στη ζωή μου και οικονομικά και προσωπικά και δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα με κάποιο τρόπο. Εκεί είπα ότι πρέπει να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου, να αλλάξω κάποια πράγματα γιατί δεν μου αρέσει αυτό που ζω”, δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Κοντοβά.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, η σχεδιάστρια ρούχων ανέφερε: “Στον Τζώνη θαυμάζω πολλά. Κατ’ αρχάς τον χαρακτήρα του, τον τρόπο του, είναι ήρεμος, αυτό που λέει αυτό ισχύει. Θαυμάζω τον τρόπο που είναι με τα παιδιά του, με τους φίλους του… Είναι πολύ αγαπητός, δηλαδή δεν έχω ακούσει από έναν άνθρωπο κάτι κακό για τον Τζώνη. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Νιώθω περήφανη για τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Γελάμε πολύ μαζί. Με φωνάζει καραγκιόζη”.

Δες το βίντεο:

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss