1 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια «φασαριόζικη» ημέρα

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και με συναλλαγές με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και σίγουρα θα χρειαστεί «να βάλεις νερό στο κρασί σου». Σε αυτό, ωστόσο, διαφωνεί το τρίγωνο Ερμή-Άρη, που μπορεί να δημιουργήσει διαξιφισμούς ή φιλονικίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί να δράσεις άμεσα, είτε για να διακριθείς στον κοινωνικό-επαγγελματικό στίβο είτε για να κοντράρεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις. Επιπλέον, σε ωθεί να βρεις έξτρα έσοδα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φαίνεται, μάλιστα, πως η καταναλωτική σου διάθεση καθιστά εξαιρετικά δύσκολη κάθε απόπειρα αποταμίευσης.Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο άμεσο/η και «ζωηρό/η» στις επιδιώξεις σου, γι’ αυτόν τον λόγο όμως μπορεί να προκύψουν εντάσεις και μάλιστα «για ψύλλου πήδημα»! Προσπάθησε, λοιπόν, να διοχετεύσεις το πλεονάζον δυναμικό σου σε δουλειές και κατασκευές ή στην εκγύμνασή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι… εναντίον σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να παρέμβεις στις εξελίξεις, προκειμένου να μη σε «ρίξουν». Επιπλέον, μια συνεργασία σου φαίνεται να δοκιμάζεται από αντικειμενικούς περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις κάποιες διαδικασίες, είτε για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα δύο! Κι εδώ, ανεξάρτητα από τις εντάσεις, μια «ευκαιριακή» συμμαχία ενδεχομένως να αποδώσει τα μέγιστα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη… ταράζει τα νερά σε εργασιακά θέματα, όπου από την μια πλευρά, λειτουργώντας υπό πίεση, θα καταφέρεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, από την άλλη όμως, δε θα λείψουν και οι ενοχλητικές παρεμβάσεις, που θα σε φέρουν «στο αμήν»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να διαχειριστείς στενόχωρες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η και με τις επαφές-γνωριμίες σου σε… πρώτη ζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη είναι πιθανόν να συμβάλλει σε εντάσεις στον χώρο σου, αλλά και σε μια έντονη οικονομική διαφωνία, ωστόσο, εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις μερικά αβγά»! Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε κατασκευαστικές εργασίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις, επειδή όμως όλα γίνονται πάνω στην «φούρια» και δεν υπάρχει κάτι το κακοπροαίρετο, ας μην δώσεις υπερβολική έκταση. Ίσα-ίσα που μετά την άρση των όποιων παρεξηγήσεων και τις αναγκαίες συγγνώμες, θα αποκτήσεις νέους συμμάχους στο έργο σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει αναπόφευκτα το πρόσωπο της ημέρας, αλλά να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όλα ομαλά, κάτι που απαιτεί να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα εργασιακά ή τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σου προσδίδει μια σχετικά «άγνοια κινδύνου», με συνέπεια να γίνεις πιο τολμηρός/η και να κάνεις πολλά και γρήγορα, είτε για να διεκπεραιώσεις διάφορες εργασίες είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος και να προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, ενδέχεται, ωστόσο, να συμβάλλει και σε εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα που έχουν τις αντιρρήσεις τους, αλλά δεν τις εκφράζουν «στα ίσα», καταφεύγοντας σε συνομωσίες. Επιπλέον, ίσως ανησυχήσεις με ένα θέμα στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss