10 Μοναδικά φορέματα για τη μαμά της νύφης | ediva.gr

]]>

Ο γάμος είναι μία από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή των ανθρώπων που αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ειδικότερα οι γυναίκες προετοιμάζουν για πολύ καιρό την κάθε λεπτομέρεια της μεγάλης αυτής μέρας, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής τους φυσικά. Ωστόσο, εκτός από τη νύφη που δικαιωματικά είναι η πρωταγωνίστρια, τα βλέμματα όλων θα τραβήξει και η μητέρα της. Εννοείται πως η συγκίνηση της ημέρας θα πρέπει να συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Αν, λοιπόν, ο γάμος της κόρης σου πλησιάζει, καλό θα ήταν να πάρεις μερικές ιδέες για φορέματα για τη μαμά της νύφης.
Τι να φορέσει η μητέρα της νύφης στον γάμο!

Μπλε δαντελένιο φόρεμα με παγιέτες

Αν ψάχνεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα για μια εμφάνιση που θα θυμίζει κάτι το βασιλικό, αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή. Ένα πανέμορφο μπλε φόρεμα με δαντέλα και διακριτικές παγιέτες είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις. Η σατέν ζώνη στη μέση είναι ένα έξτρα στοιχείο που θα τονίσει τη φιγούρα σου ακόμα πιο ωραία.
Μπορείς να το βρεις εδώ!
Μαύρο φόρεμα με βολάν για τη μαμά της νύφης

Μία κλασική και ασφαλής επιλογή για οποιαδήποτε εμφάνιση είναι ένα μαύρο φόρεμα. Ωστόσο, μπορείς να διαλέξεις κάποιο με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, ώστε να κάνεις τη διαφορά. Για παράδειγμα, αυτό το μαύρο φόρεμα με το ελαφρύ σκίσιμο μπροστά και το βολάν είναι ιδανική επιλογή για την ημέρα του γάμου. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ό,τι παπούτσι και τσάντα θέλεις. Για τις κλασικές μητέρες, ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα θα ήταν ό,τι πρέπει. Για τις πιο τολμηρές, ένα παπούτσι σε έντονο χρώμα (π.χ. κόκκινο, πράσινο), θα τραβούσε όλα τα βλέμματα.
Μπορείς να αποκτήσεις το φόρεμα εδώ!
Μαύρο μάξι φόρεμα με κεντημένο χρυσό φλοράλ σχέδιο

Καλό το μαύρο, αλλά, όταν μιλάμε για γάμο, θέλουμε κάποιους έξτρα πόντους λάμψης. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα μάξι μαύρο φόρεμα με χρυσές φλοράλ κεντημένες λεπτομέρειες;  Είναι μια επιλογή που θα σε κατατάξει σίγουρα στις καλοντυμένες, καθώς είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο φόρεμα.

Μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό το φόρεμα σε εξαιρετική τιμή, με 31% έκπτωση, εδώ!
Δες επίσης: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νυφικά το 2022
Μπλε φόρεμα με γκλίτερ για τη μαμά της νύφης

Αν θέλεις ένα ρομαντικό φόρεμα για τον γάμο της κόρης σου, αυτό το υπέροχο μίντι πλισέ μπλε φόρεμα με γκλίτερ και τονισμένη μέση είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείς να το συνδυάσεις με χρυσά δετά πέδιλα και ένα ασορτί clutch και να είσαι βέβαιη ότι θα γυρίσουν όλοι να σε κοιτάξουν.
Θα βρεις το φόρεμα εδώ!
Μαύρο τούλινο φόρεμα με σχέδιο

Ακόμα μία ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss