10+1 λόγοι που κάνουν το νέο Ford Focus να ξεχωρίζει – FleetNews

Οι 10+1 λόγοι που αναδεικνύουν το νέο Ford Focus, το ξεχωριστό και δημοφιλές μοντέλο, σε σημείο αναφοράς της μάρκας. 
Η Ford αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων με βασικό της «όπλο» και σημείο αναφοράς το δημοφιλές Focus, ένα μοντέλο που έχει γράψει με χρυσά γράμματα τη δική του ιστορία στις σελίδες της σύγχρονης αυτοκίνησης από το 1998 μέχρι και σήμερα, προτάσσοντας σε κάθε του γενιά ένα απαράμιλλα οδηγοκεντρικό προφίλ, προηγμένες τεχνολογίες και μια καινοτόμο σχεδίαση με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό εντός και εκτός.
Η νέα γενιά Focus έρχεται να προσθέσει σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μια πλούσια και προηγμένη γκάμα εξηλεκτρισμένων κινητήρων βενζίνης με τεχνολογία EcoBoost Hybrid, μια γκάμα εκδόσεων και αμαξωμάτων με ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση και πιο πλούσιο εξοπλισμό, τεχνολογίες συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδηγού επόμενης γενιάς και φυσικά έντονες συγκινήσεις μέσα από την κορυφαία έκδοση ST των 280PS που για μια ακόμα φορά φέρει την υπογραφή της Ford Performance.
Οι 10+1 λόγοι για το νέο Ford Focus

Ανθρωποκεντρική σχεδίαση

Με κάθε έκδοση να διαθέτει τη δική της ταυτότητα, το νέο Focus εισάγει φρέσκιες δυναμικές γραμμές, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία σχεδίασης της Ford. Ο σπορ χαρακτήρας των εκδόσεων ST-Line αναδεικνύεται με τη χρήση μιας τραπεζοειδούς άνω μάσκας με μοναδικές αναλογίες και γυαλιστερή, μαύρη κυψελοειδή σχεδίαση, σε συνδυασμό με τους φαρδύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς και την πιο βαθιά κάτω μάσκα. Με τη σειρά της, η περιπετειώδης έκδοση Active χρησιμοποιεί ορισμένα στοιχεία από SUV μοντέλα με στόχο μία πιο «σκληροτράχηλη» εμφάνιση.
2. Εξηλεκτρισμένες επιδόσεις EcoBoost Hybrid
H γκάμα κινητήρων του νέου Ford Focus περιλαμβάνει εξηλεκτρισμένα σύνολα που προάγουν την απόδοση, την αθόρυβη λειτουργία και τη διάσημη απολαυστική οδηγική εμπειρία που αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της γοητείας του Focus πάνω από 20 χρόνια. Διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 125PS και 155PS, ο κινητήρας 1.0L EcoBoost Hybrid του διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt και μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) που παίρνει κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέποντας την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss