10 Ιδέες για διακόσμηση γύρω από το δέντρο στον κήπο σου! | ediva.gr

]]>

Ένα δέντρο στον κήπο του σπιτιού μας δεν θα ήταν ποτέ κακή ιδέα, αλλά μπορεί να μοιάζει μονότονο αν δεν έχει συνδυαστεί με την κατάλληλη διακόσμηση γύρω του. Η προσθήκη καλαίσθητης διακόσμησης γύρω από ένα δέντρο μπορεί να κάνει τον κήπο πολύ πιο ενδιαφέρων και  να εναρμονίσει την ατμόσφαιρα ώστε να μοιάζει πιο φυσική και οικεία. Πολλές φορές η επιλογή των κατάλληλων υλικών, όπων φυτών ή άλλων ειδών διακόσμησης μπορεί να αποδειχθεί απαιτητική, αλλά να εξελιχθεί σε πολύ διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο να περάσεις τον χρόνο σου.  Η έρευση της κατάλληλης αρχιτεκτονικής, καθώς και στυλ χρειάζεται σκέψη και οργάνωση.  Ανακάλυψε, λοιπόν, 10 τρόπους για να διακοσμήσεις με στυλ, γύρω από το δέντρο στο κήπο σου!
 10 τρόποι για να απογειώσεις την διακόσμηση γύρω από το δέντρο σου.

Η λιτότητα στον κήπο κάνει τη διαφορά

Αν διαθέτεις ένα δέντρο με έντονα χρώματα, όπως έναν πανέμορφο σφένδαμο,για παράδειγμα, πρέπει να αφήσεις τα διακοσμητικά στοιχεία να μιλήσουν από μόνα τους. Εντυπωσιακή ιδέα θα ήταν να αξιοποιήσεις το έντονο χρώμα των φύλλων του δέντρου αφήνοντας το να λάμψει κάνοντας αντίθεση με πιο ουδέτερα διακοσμητικά, όπως λευκά βότσαλα, που μπορούν εύκολα να συμπληρωθούν από συνοδευτικά φυτά. Σε αυτή την περίπτωση η ποσότητα έχει σημασία , καθώς η υπερβολή δεν αποτελεί ποτέ λύση. Άφησε την απλότητα να κάνει τη διαφορά , επιλέγοντας λιτά αλλά κομψά φυτά, χωρίς να φοβάσαι τα πιο ουδέτερα χρώματα.
Δες επίσης: 6 ιδέες για εντυπωσιακή boho διακόσμηση στην αυλή
Ομοιομορφία και απλότητα με μονοκαλιέργεια γύρω από το δέντρο

Υπάρχουν φυσικά και άλλοι τρόποι να διατηρήσεις την απλότητα , χωρίς να λείπει η καλαισθησία , δοκιμάζοντας την μονοκαλιέργεια. Αν για παράδειγμα, έχεις επιλέξει ένα δέντρο με πολύχρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss