10η Ημέρα Καριέρας: 42 επιχειρήσεις προσφέρουν 450 θέσεις εργασίας

ΔΥΠΑ – Όλες οι ειδήσεις: Στα Τρίκαλα, 42 επιχειρήσεις προσφέρουν πάνω από 450 θέσεις εργασίας στη 10η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ.

Τη δέκατη «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ananti City Resort (Λόφος Λογγακίου, 42175, Τρίκαλα), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 42 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Στόχος των «Ημερών Καριέρας» της ΔΥΠΑ είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν περιλαμβάνουν τηλεπικοινωνίες, βιομηχανίες γάλακτος, ποτών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss