12 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο γίνεται πιο «Κρόνια», καλώντας σε να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον κριτική!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές, είτε στην καριέρα σου, είτε σε έναν κεντρικό στόχο σου, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων αλλά να «μοιράσεις παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις άλλες υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν την σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου, χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Σήμερα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται όπως θες. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στη διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει» αλλά και να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «δανείζεται» στοιχεία από τον Κρόνο. οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά μάλιστα να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Παράλληλα, έρχεσαι προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να… στενάζει και να υποφέρει, καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, αφού, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων. Επιπλέον, αναζήτησε την χρυσή τομή σε κάθε δραστηριότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να «ζορίζεται», κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με τον χώρο σου ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια περιουσιακή εξέλιξη που θα σε απογοητεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να μην… συγχωρεί τα λάθη, με ότι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε αδύνατο σημείο του. Καλύτερα μάλιστα να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και αναποδιές.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να… σοβαρεύει, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι αγορές σου δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «κουβαλά» την επιρροή του Κρόνου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να… σοβαρευτείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις ελευθερίες σου, αυτό όμως είναι ότι το πιο ρεαλιστικό για σήμερα. Επιπλέον αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου σημαντικά εμπόδια ή ισχυρές αντιστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειές, που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss