14ος σκόρερ στην ιστορία του NBA o Καρμέλο Άντονι, προσπέρασε τον Ντάνκαν (vid)

Καρμέλο Άντονι

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς διέλυσαν με 123-98 τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σε έναν ιστορικό αγώνα για τον Καρμέλο Άντονι.

Ο φόργουορντ των Μπλέιζερς ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 18 πόντους, προσπερνώντας τον Τιμ Ντάνκαν στη 14η θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών στο NBA!

Ο 36χρονος Καρμέλο έχει πλέον πετύχει 26.499 πόντους και κυνηγάει τον 13ο Ντομινίκ Γουίλκινς που πέτυχε 26.668 στην τεράστια καριέρα του.

Ο μελλοντικός Hall of Famer, Καρμέλο, έχει μέσο όρο 23,5 πόντους ανά αγώνα σε 1.126 παιχνίδια στη 18ετή καριέρα του στο NBA.

Το τρίποντο με το οποίο ο Καρμέλο προσπέρασε τον Ντάνκαν:

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω και να βρίσκομαι εδώ ακόμα και να τα καταφέρνω σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Απολαμβάνω ακόμα το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Κατάφερα να ξεπεράσω σε πόντους τον Τιμ Ντάνκαν, που όλοι ξέρουμε πόσο υπέροχος ήταν και τι έχει προσφέρει στο παιχνίδι… Θα συνεχίσω“, δήλωσε ο Άντονι.

Με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει υγιής και παραγωγικός, ο Άντονι θα μπορούσε να προσπεράσει τους Χακίμ Ολάζουον, Όσκαρ Ρόμπερτσον και Ντομινίκ Γουίλκινς, ώστε να φτάσει στην 11η θέση των σκόρερ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss