15 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Γρήγορη ροή

 

Κριός

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως, μάλιστα, νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι μάλλον κάτι φυσιολογικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Από την μια πλευρά, ο Δίας απέναντί σου βάζει στο «κάδρο» των εξελίξεων τους άλλους κι αν επιδείξεις συνεργατικό πνεύμα, κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Από την άλλη βέβαια, ο Άρης στον ηλιακό 10ο οίκο σου σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι ότι από τη βιασύνη σου είναι πιθανό να κάνεις κάποια γκάφα ή να… τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο! Μπορείς φυσικά να επικεντρωθείς στη βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Δίας στον Σκορπιό απαλύνει οτιδήποτε σε έχει στενοχωρήσει, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια άκρως θετική εξέλιξη στη ζωή τους, κάτι που θα δώσει δύναμη και σε σένα. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να φανούν κάποια ελαττώματά σου στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βρεθείς ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις «πηγές» σου, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβείς σε αγορά gadget ή αξεσουάρ, ενώ αν σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι ή μια «έξοδο», μη διστάσεις να πεις το «ναι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα «δεδουλευμένα» σου, αλλά και με κάποια «τυχερά». Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχεις την ευχέρεια να… ξοδέψεις και μένει μόνο ο τρόπος που θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Δία στο ζώδιό σου, δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο, ίσα-ίσα που οφείλεις να αναδείξεις τα προσόντα και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου σε ζητήματα που οι άλλοι δεν κατέχουν ή απλά εσύ είσαι πιο… τυχερός/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο. Επιπλέον, καλείσαι να αυτοσχεδιάσεις και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από καθημερινά ζητήματα, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Δίας στον Σκορπιό κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να δεις καλό και από τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων πρακτικών αυθαιρεσίας. Η δράση, λοιπόν, γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών, αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Ίσως, μάλιστα, σου προκύψει ένα ταξίδι ή μια είδηση που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής σου δυσαρμονίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss