15 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει… προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε πιέζει να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, ίσως μάλιστα να σου τύχει και κάτι στενάχωρο. Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου… δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να περιορίσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν την όποια ζημιά. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να φορτωθείς με ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές». Μπορεί λοιπόν να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει την χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω  σε πιέζει να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα σε σχέση με το ποιος θα κάνει τι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με ατυχίες ή καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω  σε καλεί να συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί μια πώληση που θα σε ανακουφίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις τους περιττούς συναισθηματισμούς, και να απεμπλακείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν πια κάτι το ουσιαστικό ή τουλάχιστον να θέσεις τα όριά σου απέναντί τους. Επιπλέον, οφείλεις να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας κατά μέρος ότι δεν επείγει και αγνοώντας τις απαιτήσεις των γύρω σου, αφού μπορεί να σε «φορτώσουν» με επιπλέον άγχος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι». Επιπλέον δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από τα σημάδια μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και αφορά στις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναζωπυρώσει το αίσθημα ευθύνης σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να υπηρετήσεις έναν «ιερό σκοπό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss