19 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιο σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μέσα στο… σωρό θα βρεις σίγουρα και πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά οράματα, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα. Παράλληλα και η Δήμητρα στον Ζυγό καθιστά βασική προτεραιότητά σου την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις ξεχωριστές, όσο και… ασυνήθιστες για σένα πρωτοβουλίες, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Ίσως, μάλιστα, οι ποικίλες «κόντρες» να σου βγουν τελικά σε καλό, παρότι θα «ξεβολευτείς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε ένα «πικάντικο» ταξίδι, αλλά και συνολικά στην αύξηση των επαφών και των μετακινήσεών σου προς… κάθε κατεύθυνση! Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι από πλευράς σου θα πρέπει να… αλλάξεις τακτική, αφού τα χρήματά σου θα «αβγατίσουν», αν ξεπεράσεις την ανασφάλειά σου και επιχειρήσεις το «αδιανόητο»! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε αξιοσημείωτα πρόσωπα. Συνάμα, βέβαια, πριμοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή εκνευριστείς, εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα, ίσως, μάλιστα, ωφεληθείς τελικά από τις συγκυρίες, αφού είσαι εκείνος/η που θα δώσει λύσεις, ανεβάζοντας την αξία των «μετοχών» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και επιπλέον διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα… σοβαρά και τα αφήσεις να «κυλήσουν», σύντομα θα επανέλθουν στο… πρότερο σημείο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες από καιρό στο μυαλό σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο» που σου λείπει! Φρόντισε, ωστόσο, να μην χάσεις όλο τον χρόνο σου με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει μη αναμενόμενα έσοδα, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει», δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενεργοποιεί το αιρετικό «δαιμόνιό» σου και την τάση σου να διαφοροποιείσαι από τη μάζα, όμως όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχείς για την συνέχεια, αλλά αντίθετα να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, όντας/ούσα βέβαιος/α ότι οι… παράξενες εμπνεύσεις σου θα «πιάσουν τόπο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου, γι’ αυτό μην πας γυρεύοντας με επιλογές που την ταλαιπωρούν. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μη διστάσεις να το πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss