2 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ειδυλλιακές καταστάσεις

Κριός

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά σου κι όλα δείχνουν πιο όμορφα! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και την ανάγκη σου να προσδώσεις στον χώρο σου μια όμορφη «αύρα». Παράλληλα, είναι πιθανό να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα δίνει έναν ευχάριστο τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται!Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος, ίσως, μάλιστα, ξαναβρεθείς με πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά. Παράλληλα, το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά-εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το πού και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε βολεύει ή να εξωραΐσεις μια πραγματικότητα για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και τη διατροφή σου, ίσως, μάλιστα, να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο, αλλά επειδή η λογική σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς με μια οικογενειακή υπόθεση ή με κάτι παραδοσιακό, μια διαδικασία που μπορεί να σου αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα σου γνωρίζει κόσμο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις τους αγαθούς από τους… πονηρούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα και δε σου το δηλώνουν, προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δε θα βγεις χαμένος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, έτσι χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένη στόχευση. Και βέβαια, μια εκδρομή ή ένα ταξίδι είναι για σήμερα οι top επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ερμή απέναντί σου, ενδέχεται να αναβιώσει μια σχέση ή συνεργασία, ίσως, μάλιστα, σου δημιουργηθεί ένα δίλημμα ανάμεσα στο «χθες» και το «σήμερα». Παράλληλα, με το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα, καλείσαι να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα βάζει τους «άλλους» στη ζωή σου, αντί, ωστόσο, να σε βοηθούν, φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα με τις μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις τους. Καλές είναι βέβαια οι ευχές καλά και τα όνειρα, μη δίνεις όμως και τόσο σημασία σε καταστάσεις που, εκτός των άλλων, ίσως είναι απατηλές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις και όνειρα για το μέλλον, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να επισκεφτείς τον τόπο καταγωγής σου ή να έρθεις σε επαφή με «πατριωτάκια»! Επιπλέον, μπορεί να προσδώσεις στον χώρο σου ένα πιο παραδοσιακό «χρώμα» ή απλά να βάλεις σε αυτόν την προσωπική σου σφραγίδα. Παράλληλα, το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα σε βοηθά να περάσεις «παραμυθένια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss