20 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιο σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, διαφωνίες με φίλους/ες, αλλά και για οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»! Ίσως, μάλιστα, κερδίσεις πολλά στην προσπάθειά σου να «ισοφαρίσεις» κάποιες απώλειες, πρόσεξε όμως, μη χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Αν το τετράγωνο Ερμή-Άρη αρέσκεται στο να δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από τις ισχυρές αντιστάσεις σου και την επιμονή σου! Επειδή, αν «συρθείς» από τις βουλές των άλλων, κανείς δε θα μείνει ευχαριστημένος/η, κάνε τα πράγματα όπως θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την αφορμή για να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα. Χρειάζεται βέβαια να προσέξεις και τις κινήσεις σου στον… έξω κόσμο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, φαίνεται όμως να προηγούνται τα οικογενειακά και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι. Κι αν το τετράγωνο Ερμή-Άρη εντείνει τον εκνευρισμό σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι στοχευμένη δράση και άμεσες λύσεις, χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου με διαμάχες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, η καθημερινότητά σου δοκιμάζεται από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα». Προσπάθησε, λοιπόν, να μείνεις «στο κέντρο σου» κι ασχολήσου μόνο με τα επείγοντα ή εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό συσκευών ή μηχανών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη διαταράσσει την ειρήνη μέσα σου και γύρω σου, με τα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα να γίνονται αιτία κι αφορμή έντονων αντιπαραθέσεων. Επειδή όμως τίποτα σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη», ενδέχεται τελικά να βγεις κι… από πάνω, εφαρμόζοντας μια δυναμική διπλωματία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, σε έχει πάρει στο… κατόπι η ένταση κι εκείνο που επείγει να κάνεις είναι να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου μέσα από κατασκευές, δουλειές και αθλητικές δράσεις. Κατά τα άλλα βέβαια, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα που φέρονται εγωιστικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενεργοποιεί το παρασκήνιο και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου από λόγια ή πράξεις που σε υπονομεύουν, πρόσεξε όμως, μήπως κι εσύ από τη βιασύνη σου αποκαλύψεις κάτι που δε θα έπρεπε. Επιπλέον, μπορεί να φέρει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, μπορεί εύκολα να προκύψουν διαφωνίες με φίλους/ες, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την οργή σου, ώστε –τουλάχιστον- να μη χάσεις τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπό σου. Επειδή όμως θα βρεις και κάποιους «φανατικούς» συνοδοιπόρους που είναι «βασιλικότεροι του βασιλέως», οφείλεις να συγκρατήσεις και αυτούς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Σε περιόδους εντάσεων, η… παροιμιώδης ψυχραιμία σου γίνεται εξαιρετικά πολύτιμη και όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν φέρει στο διάβα σου το τετράγωνο Ερμή-Άρη, έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις τη μάχη, με τις στρατηγικές επιλογές σου. Κι αν κάποιοι/ες επιμένουν… επιθετικά, δεν έχεις παρά να τους/τις πείσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν καλύτερο/η. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και αχρείαστες εντάσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ενώ στις μετακινήσεις σου πρόσεξε εκείνους/ες που «πετάγονται» μπροστά σου ξαφνικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss