21 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιο σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς δεν ευνοεί σε πρακτικά θέματα, αφού παραπέμπει σε λάθη ή αστοχίες, μπορεί όμως να σε προστατέψει μέσω της διαίσθησής σου. Ίσως, μάλιστα, δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου επιχειρεί να σε στριμώξει, ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να σε κάνει ιδιαίτερα καλόπιστο/η, πρόσεξε, μήπως εξαπατηθείς από φίλους ή «χρησιμοποιηθείς» χωρίς να το γνωρίζεις, στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου, διαφορετικά μπορεί να παραπλανηθείς από φήμες ή ψεύτικα στοιχεία, αλλά και να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας που υφαίνεται σε βάρος σου. Από την άλλη βέβαια, αποκτούν μια ιδιαίτερη ώθηση οι καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να χρησιμεύουν μόνο στη βελτίωση της ψυχολογίας σου, αφού σε πρακτικά ζητήματα η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει τα μέγιστα στην παραπλάνηση και την εκμετάλλευση των καλών προθέσεών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους. Μπορείς, ωστόσο, να χαρίσεις κάτι με τη θέλησή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει στο διάβα σου άτομα με… απατηλές προθέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, να την απορρίψεις, όσο «σούπερ» κι αν φαίνεται. Φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς κι εσύ από τα «φαντάσματά» σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως πιθανόν να έχει γίνει κάποιο λάθος, ας μη βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, πριν ζητήσεις μια δεύτερη γνωμάτευση. Επιπλέον, καλό είναι να χαλαρώσεις κοντά στη φύση. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου ίσως σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου και σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να… συγχωρεθούν και οι δικές σου αμαρτίες! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε βρεθείς εντός είτε εκτός «έδρας». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό δημιουργεί στενόχωρες καταστάσεις στις σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιθανό να προκαλέσει ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, ίσως χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο, όμως θα γλιτώσεις και από πολλά, αν «ακούσεις» τη διαίσθησή σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε πιέζει για να συμμετάσχεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου «φουσκώσει τα μυαλά» με υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές, που σίγουρα θα σε εμψυχώσουν, αλλά μέχρι εκεί, αφού στην πράξη δεν έχουν καμία τύχη. Αν, μάλιστα, πας για τα πολλά, τότε θα χάσεις και τα λίγα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε κάνει πιο… διαβαστερό/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να μη χάνεις τον χρόνο σου με «άκυρες» καταστάσεις και πράγματα που τελικά δε θα γίνουν! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές πλευρές σου, αλλά και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, πιέζεσαι να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss