29 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αναπροσαρμογή

 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, από την άλλη πλευρά όμως, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει σε φάση… υπομονής! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναδιάταξη του χώρου σου αλλά και μια «παρένθεση» ως προς την διαμονή σου, που θα κρατήσει μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να κάνεις μια αλλαγή πορείας, τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στην καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αξιοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές της καθημερινότητάς σου, ώστε να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου. Κι αυτό γιατί αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και… μπόλικη ταλαιπωρία! Παράλληλα και η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου… δυστυχώς, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου  σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις ή παλινδρομήσεις, που θα κρατήσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να σε εμπλέξει σε «αλλόκοτες» καταστάσεις που δημιουργούν άλλοι/ες και είναι πιθανό είτε να εκνευριστείς, είτε να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση, ύστερα βέβαια από κάποια… πισωγυρίσματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί  να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις ωστόσο να λάβεις υπόψη σου τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion κι όλα αυτά έχουν ένα καλοκαιρινό άρωμα αφού θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου. Παράλληλα και στο σήμερα, η Σελήνη στον Υδροχόο απειλεί να διαταράξει τις συναισθηματικές σου ισορροπίες και τη σχέση σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου περιπλέκει τις εξελίξεις στην καριέρα σου, αναδεικνύοντας μια σειρά από προαπαιτούμενα που πρέπει να καλυφθούν. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο, μια οικογενειακή ένταση ή μια σχετικά σοβαρή ζημιά στον χώρο σου, μπορεί να ταράξει την καθημερινότητα σου και να ανατρέψει τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να «ξεσκονίσεις» γνώσεις και δεξιότητες που παρέμεναν σε «αχρηστία», στις επαφές και τις μετακινήσεις σου όμως, αναμένονται ποικίλες αναποδιές. Την ίδια στιγμή μάλιστα, με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μπορεί να «μπλοκάρει» προσωρινά μια πηγή εσόδων. Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι την ίδια στιγμή, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, αν όμως πάρεις κάποιο ρίσκο το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μέχρι τις 20 Αυγούστου είναι πιθανό να «κολλήσουν» μια σειρά από δραστηριότητες. Επιπλέον, απαιτείται η επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας, αφού όπως σου παρουσιάζεται τώρα έχει ατέλειες. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… ασυγκράτητο/η, ίσως όμως είναι προτιμότερο να παραμείνεις αδρανής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στις ελλείψεις της δουλειάς σου και την αντικατάσταση εργαλείων ή συσκευών, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Παράλληλα, μπορεί να σου προκύψουν υποχρεώσεις «από το πουθενά», ωστόσο η αίσθηση που έχεις ότι γίνεσαι «πιόνι» άλλων δεν είναι της φαντασίας σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss