3 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ημέρα ευκαιριών

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο σου προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική και μπορείς να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου, έστω κι αν χρειαστεί να χαλάσεις κάποιες καρδιές στο φιλικό σου περιβάλλον. Αυτή, άλλωστε, είναι η μοίρα των πρωτοπόρων! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στη ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει πιο ανταγωνιστικό/η απέναντι στους άλλους, δεν μένει, λοιπόν, παρά να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που σου αναλογούν, έστω κι αν χρειαστεί να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο, που δεν… καλοβλέπει τη δυναμική σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου ανοίγει τον δρόμο για μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου, ιδιαίτερα των επαγγελματικών, ενώ η χιαστί Δήμητρας-Πλούτωνα σε βοηθά, δίνοντάς σου πρόσβαση σε μυστικά και πληροφορίες «για λίγους». Οι συνθήκες, λοιπόν, είναι ιδανικές για να προετοιμάσεις το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδά σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις ένα ρίσκο που θα σου βγει! Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου στα κάθε είδους «αρπακτικά». Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Από την μια πλευρά, ο Άρης στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν δραστικά στην επίτευξη ενός στόχου σου, από την άλλη όμως είναι πιθανό να διαταραχθεί μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, θα έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στους Διδύμους σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα» στον επαγγελματικό τομέα, από τη στιγμή όμως που θα την… περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος/η πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος, με οποιοδήποτε τίμημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη στον Υδροχόο, το τι ακριβώς «παίζει» με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φαίνεται να γίνεται η βασική προτεραιότητά σου, έστω κι αν αυτό συμβεί για λόγους που… δεν θα σου αρέσουν. Μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε «εξιτάρουν»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν εντάσεις. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να διεκπεραιώσεις εργασίες σε σύντομο χρόνο. Παράλληλα, έρχεσαι πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «αγγελικά» κι από αυτήν την άποψη μια από κοινού δράση μπορεί να κρύβει παγίδες και να σε μπλέκει σε «κυκλώματα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, επειδή όμως θα χρειαστεί να ρισκάρεις, ενδέχεται να περάσεις από την… κόλαση στον παράδεισο ή το αντίστροφο, μέσα σε μια στιγμή! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να αυξήσει την πελατεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο νευρικό/η, αλλά και «εμπνευσμένο/η», κάτι που σίγουρα θα έχει έναν δημιουργικό αντίκτυπο. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχουν έντονες καταστάσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζωντανός/η». Από την άλλη, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί κάθε είδους συναλλαγή σε σχέση με ακίνητα, αλλά και την πλήρη ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού ή του γραφείου σου. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου πάντως, πρόσεξε, μήπως με την χιαστί Δήμητρας-Πλούτωνα, παγιδευτείς τελικά σε «στημένες» καταστάσεις, καταπίνοντας ένα «δόλωμα» με χρυσό περιτύλιγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss