3 πλεξούδες που θα σε σώσουν τις βροχερές ημέρες (και όχι μόνο)

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ωστόσο ο καιρός αυτή την εβδομάδα είναι άκρως φθινοπωρινός. Η βροχή μας ταλαιπώρησε αρκετά και μας χάρισε αρκετές bad hair days. Η υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών μας αφού τα φριζάρει και τα κάνει να δείχνουν ατημέλητα. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ένα χτένισμα το οποίο αξίζει να δοκιμάσεις για να δείχνεις σαν να βγήκες από το κομμωτήριο ακόμη κι αν έξω έχει κατακλυσμό.
Είναι πανεύκολη, διαχρονική, ταιριάζει σε όλες και μπορείς να την κάνεις και μόνη σου. Φυσικά, αναφερόμαστε στη πλεξούδα μαλλιών, ένα από τα πιο κομψά hairstyles όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορείς να το κάνεις σε κάθε περίσταση από το σχολείο, το πάρτι της κολλητής ή για μια επίσημη εμφάνιση.

French braid: Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt
Οι 3 πλεξούδες που θα σε σώσουν τις βροχερές ημέρες (και όχι μόνο)
1) Bοxer braids
Πώς θα το κάνεις: Ξεκίνησε χτενίζοντας πολύ καλά τα μαλλιά σου για να μην υπάρχουν κόμποι. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση ή ελαφρώς στο πλάι, πρώτα το επάνω μέρος και στη συνέχεια το πίσω. Έπειτα πιάσε με ένα κοκκαλάκι την πλευρά των μαλλιών που θα πλέξεις δεύτερη. Ψέκασε τα μαλλιά της πλευράς που θα ξεκινήσεις με μια ελαφριά λακ ή λίγο νερό. Με αυτό τον τρόπο θα διευκολύνεις το πλέξιμο και θα τιθασεύσεις τα μαλλιά. Ξεκίνησε πιάνοντας μια μικρή τούφα από τα μαλλιά στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Χτένισέ τη καλά και χωρίσέ τη σε τρία ί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss