3 στον αέρα Podcast S05E45: MyAuto, boxNow, Netflix, PlayStation, Skroutz και…Jurassic World

Λίγα και καλά τα θέματα στο σημερινό μας podcast.

Λίγα και καλά τα θέματα στο σημερινό μας podcast. Ξεκινάμε με την πρόσφατη ανακοίνωση για τη ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ενός αυτοκινήτου, καθώς και για το MyAuto το οποίο αποτελεί τον ηλεκτρονικό φάκελο κάθε οχήματος. Συνεχίζουμε με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της boxNow, της υπηρεσίας που παρέχει ηλεκτρονικές θυρίδες για την παραλαβή παραγγελιών από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ειδήσεις γύρω από το Netflix, με τον συνιδρυτή της εταιρείας να αναφέρεται πρόσφατα σε πολλές παραγωγές που γυρίζονται στη χώρα μας, χωρίς όμως να αναφέρεται στη δημιουργία κάποιας πρωτότυπης σειράς από το ίδιο το Netflix ελληνικού ενδιαφέροντος. Μία ακόμα είδηση γύρω από το Netflix αφορά τη νέα δοκιμή που πραγματοποιεί σε συγκεκριμένες χώρες για την αντιμετώπιση του φαινομένου κοινής χρήσης μιας συνδρομής από άτομα εκτός σπιτιού. Τα νέα μέτρα του Netflix ίσως είναι και τα τελικά που θα δούμε να υιοθετούνται για όλους αργότερα μέσα στο χρόνο, παράλληλα με την παρουσίαση του νέου συνδρομητικού πακέτου που θα διαθέτει διαφημίσεις.
Ολοκληρώνουμε με την πρόσφατη ανακοίνωση του Skroutz για τη δυνατότητα προσθήκης δόσεων σε αγορές ύψους από 200 έως 2000 ευρώ καθώς και για την γνώμη μας για την ταινία Jurassic World: Dominion.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή03:18 – Σχόλια19:11 – MyAuto22:18 – boxNow25:30 – Netflix35:50 – PlayStation38:26 – Skroutz42:10 – Jony Ive44:14 – Jurassic World: Dominion, Resident Evil

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss