3 στον αέρα Podcast S06E06: payzy, Viber, Xiaomi, Κοινός Φορτισής και…Love Island

Οι ψηφιακές πληρωμές και τα νέα προιόντα που παρουσιάζονται στη χώρα μας γύρω από αυτές είναι το κεντρικό θέμα του σημερινού μας podcast.

Αφορμή, το λανσάρισμα του Payzy, του νέου ψηφιακού πορτοφολιού της Cosmote το οποίο αποτελεί ένα πλήρως ψηφιακό προιόν, με χαρακτηριστικά που προορίζονται για τη νέα γενιά.  Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα κύρια πλεονεκτήματα της υπηρεσίας αλλά και την τοποθέτησή της στην αγορά απέναντι από άλλες αντίστοιχα προιόντα. Ένα παρόμοιο είναι και το Viber Pay που η λειτουργία του ξεκίνησε επίσημα και στη χώρα μας, με τη δημοφιλή messaging εφαρμογή να ανοίγει νέους δρόμους προκειμένου να γίνει ένα super app.

Συνέχεια με τα νέα κορυφαία smartphones της Xiaomi για το β’ εξάμηνο του έτους, τη σειρά Xiaomi 12T που έρχεται με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή, με την κινεζική εταιρεία να ακολουθεί πιστά την πολιτική που την έχει φέρει ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο.  Μεγάλο μέρος της σημερινής μας συζήτησης περιστρέφεται γύρω από τον κοινό φορτιστή USB-C που θα πρέπει να διαθέτουν όλες οι φορητές συσκευές από τα τέλη του 2024, με τον ελέφαντα στο δωμάτιο να είναι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss