3 στον αέρα Podcast S06E10: AirTags, Twitter, e-Katanalotis, Payzee και…Starlink

Τα AirTags της Apple και όλες οι παρόμοιες τεχνολογίες είναι στο επίκεντρο του σημερινού podcast των “3 στον αέρα”.

Η χρήση σχετικών τεχνολογιών επιτρέπει την εύρεση αντικειμένων ακόμα και ατόμων που τα φέρουν μαζί τους, και η εκπομπή μοιράζεται μια τέτοια εμπειρία που αφορά ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Επόμενο θέμα το Twitter Saga και οι πρόσφατες κινήσεις του νέου ιδιοκτήτη του, Elon Musk, οι οποίες προκαλούν αντιδράσεις εντός και εκτός εταιρείας.

Στα υπόλοιπα θέματα ασχολούμαστε με την εφαρμογή e-katanalotis που δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση της ακρίβειας στα καύσιμα και στα σούπερ-μαρκετ επιτρέποντας στο χρήστη να προχωρήσει σε μια γρήγορη σύγκριση τιμών σε επιλεγμένα είδη. Σχολιάζουμε ακόμα νεότερες πληροφορίες για το Payzee της Cosmote, τα προβλήματα διαθεσιμότητας του iPhone 14 Pro αλλά και τη θέσπιση ορίων στον αριθμό των δεδομένων που μπορεί να κατεβάσει ένας χρήστης της Starlink κάθε μήνα.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή02:00 – Σχόλια11:42 – AirTag23:40 – Twitter31:50 – eKatanalotis34:20 – Vodafone37:00 – Payzee38:48 – Apple41:36 – Starlink47:20 – TV Shows
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss