3 στον αέρα Podcast S06E15: Game Awards, Super Pumped, OOKLA, ANT1+ και…αναζητήσεις Google

Τα Game Awards αποτελούν ίσως τη σημαντικότερη εκδήλωση στο χώρο του gaming, και η φετινή εκδήλωση αν και δεν είχε κάποια πραγματικά μεγάλη ανακοίνωση, ξεχώρισε για τα πολλά trailers παιχνιδιών.

Η καταγγελία της εξαγοράς της Activision-Blizzard από τη Microsoft, ήταν για πολλούς αναμενόμενη, με την όλη διαδικασία να βάζει εμπόδια σε μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουμε δει ποτέ στο χώρο του gaming.

Σε άλλα θέματα συζήτησης στο σημερινό μας podcast κυριαρχεί η τελευταία έρευνα της OOKLA που αφορά την ποιότητα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, και στην οποία μαθαίνουμε τις επιδόσεις την ελληνικών αλλά και κυπριακών παρόχων. Συνεχίζουμε με το Super Pumped, την τηλεοπτική σειρά που εξιστορεί την άνοδο και πτώση του συνιδρυτή της Uber ενώ σχολιάζουμε την πάντα ενδιαφέρουσα ανακοίνωση της Google με τις αναζητήσεις που πραγματοποίησαν οι Έλληνες χρήστες μέσα στο 2022.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 – Εισαγωγή

03:52 – Σχόλια
16:22 – The Game Awards
18:56 – Εξαγορά Activision Blizzard
21:25 – OOKLA
24:48 – ANT1+
25:58 – YouTube
31:48 – Super Pumped
35:58 – Google 2022
41:16 – Smartphones

Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss