3 στον αέρα Podcast S07E23: Intracom Telecoms, POS, Samsung, ΔΕΗ και Apple Vision hands-on

Η Intracom Telecom είναι εκ των κορυφαίων κατασκευαστών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως σε τομείς όπως είναι το fixed wireless access αλλα και το λογισμικό για παρόχους. Μαθαίνουμε για τις δραστηριότητες της ελληνικής εταιρείας που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης με ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα στην Ελλάδα.

Επόμενο θέμα είναι και πάλι τα POS με βάση τα πολλά σχόλια που στείλατε την περασμένη εβδομάδα, με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες. Στα επόμενα θέματα, ο Τίμος μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις του από το Apple Vision με το οποίο είχε μια πρώτη επαφή, ενώ ο Δημήτρης μας ενημερώνει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο σε ότι αφορά τις πωλήσεις smartphones, μια ιστορία που αφορά 3 εταιρείες κυρίως.

Ολοκληρώνουμε με Samsung αλλά και τις πρόσφατες φήμες για εξαγορά της NOVA από τη ΔΕΗ, ένα σενάριο που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 – Εισαγωγή
01:36 – Intracom Telecoms
25:30 – Σχόλια
51:42 – Apple Vision Hands-On
56:45 – Πωλήσεις smartphones
1:00:47 – Samsung
1:03:45 – gov.gr app
1:04:18 – Apple PWA apps
1:07:00 – ΔΕΗ

 
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και  Spotify!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss