4 Ιδέες Μακιγιάζ για Κοκκινομάλλες! | ediva.gr

]]>

Τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα σπάνιο και πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Όλοι ξέρουμε πόσο sexy και φλογερό μπορεί να είναι ένα ginger χρώμα στα μαλλιά. Το μακιγιάζ, λοιπόν, αυτών των γυναικών, πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακό, ώστε να αναδείξουν το χρώμα των μαλλιών τους. Συνήθως, οι φυσικές κοκκινομάλλες έχουν και φακίδες, οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καλυφθούν από έντονο makeup, καθώς είναι ένα πανέμορφο χαρακτηριστικό. Δες, λοιπόν, παρακάτω 4 ιδέες μακιγιάζ για κοκκινομάλλες, ώστε να αναδείξεις αυτό το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό!
Τι μακιγιάζ να κάνεις εάν είσαι κοκκινομάλλα;

1. Μακιγιάζ για Κοκκινομάλλες σε ροζ τόνους

Εάν δεν το ήξερες, τότε σε διαβεβαιώνω πως το ροζ με το κόκκινο ταιριάζει απίστευτα. Συνεπώς, ένα μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις θα σου πηγαίνει απίστευτα εάν είσαι ginger. Προτίμησε ροζ σκιές και ρουζ και τελείωσε το makeup look σου με ένα απαλό ροζ κραγιόν. Εάν θέλεις να το εμπλουτίσεις λίγο παραπάνω, πρόσθεσε και μια λεπτή γραμμή eyeliner είτε σε μαύρο είτε σε καφέ χρώμα. Πίστεψε με, το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα χρώματα κραγιόν για κοκκινομάλλες!
2. Έντονο κόκκινο κραγιόν

Φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από μια κοκκινομάλλα με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Μια τέτοια απόχρωση θα αναδείξει απίστευτα το ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο sexy. Γενικά, απόφυγε να φοράς κραγιόν σε πορτοκαλί αποχρώσεις, καθώς δε είναι πολύ καλός συνδυασμός. Στην περίπτωση που επιλέξεις ένα κόκκινο κραγιόν, κράτησε τα μάτια σου πιο φυσικά ή σε γήινα χρώματα, ώστε να μην το παρακάνεις.
Δες επίσης: 6 Tips για το ιδανικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες!

]]>

3. Μακιγιάζ με λιλά σκιά

Μπορεί να μην έχει συνηθίσει να χρησιμοποιείς χρώματα στο μακιγιάζ σου, παρά μόνο τα κλασικά. Ωστόσο, τόλμησε το και θα καταλάβεις πόσο ωραία δείχνει μια λιλά σκιά στα μάτια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss