4 Δροσερά Αρώματα για το καλοκαίρι στην πόλη! | ediva.gr

]]>

Υπάρχουν κάποια musts, που σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού, όπως για παράδειγμα, τα πιο έντονα χρώματα, καλοκαιρινά ρούχα, έξαλλα νύχια κ.α. Ωστόσο, μπορείς να νιώσεις το καλοκαιρινό mood και με ένα πολύ δροσερό και λουλουδάτο άρωμα. Μπορεί να ήταν πιο γνωστά για την άνοιξη, αλλά πλέον είναι ό,τι πρέπει και τις ζεστές μέρες στην πόλη. Δες, λοιπόν, 4 δροσερά αρώματα για το καλοκαίρι στην πόλη, που θα λατρέψεις!
Ποια είναι τα Top δροσερά αρώματα για το καλοκαίρι στην πόλη;

1. Candy Florale, Prada

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι άκρως αισθησιακό και λουλουδάτο, το οποίο συνδυάζει μυρωδιές από limoncello, παιώνια, αλλά και. καραμέλα. Σίγουρα, εάν το επιλέξεις, θα εκπέμπεις θηλυκότητα και τόλμη. Επίσης, το άρωμα αυτό σε καθιστά, αυτόματα, ως μια αποφασιστική και πολύ σέξι γυναίκα.

Δες επίσης: 5 Καλοκαιρινά Γυναικεία αρώματα για το 2022
2. Love Story, Chloè

Τα αισθησιακά άνθη πορτοκαλιάς, οι νότες από το γιασεμί Μαδαγασκάρης και το λουλούδι της ευτυχίας, συντελούν όλα μαζί το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα. Συμβολίζει την αγάπη και τον αισθησιασμό. Σίγουρα, θα είσαι μια άκρως θηλυκή γυναίκα που εκπέμπει γοητεία και πάθος. Εάν θέλεις, λοιπόν, να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για σένα.
Δες επίσης: 7 Γυναικεία αρώματα που αρέσουν στους άνδρες!

]]>

3. Her, Burberry

Πρόκειται για το πρώτο Gourmand άρωμα του πασίγνωστου οίκου Burberry. Θα διακρίνεις τις νότες από μούρα, μαζί με τη ξυλώδη επίγευση. Είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη γνήσια αγγλίδα γυναίκα, που θέλει να αποπνέει ζωντάνια, τόλμη και γεμάτη ζωή.
Δες επίσης: 8 Υπέροχα ανδρικά αρώματα για να του κάνεις δώρο!

4. L’Interdit, Givenchy

Δες επίσης: 7 Μυστικά για να διαρκεί το άρωμα σου περισσότερο!
Το συγκεκριμένο άρωμα είναι αφιερωμένο στην θηλυκότητα, αλλά και στην τολμηρή γυναίκα. Είναι από μόνο του μια πρόκληση, ώστε να είσαι μοναδική και ακαταμάχητη. Εάν το μυρίζεις, θα διακρίνεις νότες από άνθη πορτοκαλιάς,  γιασεμί, πατσουλί και ginger. Θα λατρέψεις αυτό το εθιστικό και chic άρωμα.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss