4 Έξυπνες ιδέες για υγιεινά σνακ στην παραλία! | ediva.gr

]]>

Το καλοκαίρι έχει πια μπει για τα καλά, και ο περισσότερος κόσμος ξεκλέβει λίγες ώρες από την καθημερινότητα του για να πάει σε κάποια κοντινή θάλασσα και να χαλαρώσει. Ένα πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουμε αρκετές φορές, όταν έχουμε να πάμε στη θάλασσα, είναι το τι θα φάμε όσο είμαστε εκεί. Να επιλέξουμε κάτι από το beach bar που θα κάτσουμε; Ή αν κάτσουμε μόνοι μας σε κάποια ομπρέλα, να έχουμε κάποια έτοιμα σνακ από το σπίτι; Ειδικότερα, αν υπάρχουν και παιδιά, τότε το θέμα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Τα θρεπτικά σνακ που έχουμε ετοιμάσει από το σπίτι, γίνονται αδιάφορα μπροστά στο θέαμα του λουκουματζή που περιφέρει τους λουκουμάδες. Τι να προτιμήσω λοιπόν για υγιεινά σνακ στην παραλία; Παρακάτω θα βρείτε 5 εναλλακτικές για νόστιμα κολατσιό.
4 Εναλλακτικές για θρεπτικά σνακ στη θάλασσα!

1. Φρούτα και Ξηροί Καρποί

Τα φρούτα σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς, είναι το απόλυτο σνακ για όλο το χρόνο. Όχι, μόνο για την παραλία. Όμως, αδιαμφισβήτητα είναι και μια πολύ καλή ιδέα για υγιεινό σνακ στην παραλία, μιας και τα καλοκαιρινά φρούτα φημίζονται για τη θρεπτική τους αξία. Διαλέξτε φρούτα χωρίς πολλά ζουμιά, καθώς και φρούτα τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα. Επίσης, προσέξτε οι ξηροί καρποί που παίρνετε να είναι ανάλατοι. Μια πολύ καλή επιλογή, είναι να διαλέξετε για παράδειγμα μερικά νεκταρίνια, με κάποια ανάλατα αμύγδαλα.
2.Μπάρες Δημητριακών

Οι μπάρες δημητριακών, θα γνωρίζετε και από μόνοι σας ότι είναι μια πολύ εύκολη εναλλακτική για σνακ στην παραλία. Όμως, προσέξτε. Διαλέξτε κάποια μπάρα δημητριακών, αφού έχετε κοιτάξει καλά τις ετικέτες στο supermarket. Πολλές μπάρες δημητριακών έχουν στη σύσταση τους αρκετή ζάχαρη και άλλα υλικά που ίσως δε θα θέλετε να καταναλώσετε. Μια ιδανική επιλογή, αν έχετε χρόνο και όρεξη, θα ήταν να φτιάξετε τις δικές σας μπάρες δημητριακών. Έτσι, θα γνωρίζετε τι υλικά θα έχουν μέσα, θα φτιάξετε όσες εσείς θέλετε και παράλληλα θα είναι και ένα αρκετά οικονομικό σνακ.
Δείτε επίσης: Συνταγές για μπάρες δημητριακών και μπάρες βρώμης!
3.Σάντουιτς …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss