4 Φυσικοί τρόποι για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας | ediva.gr

]]>

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι ένα θέμα, που βασανίζει πολλούς ανθρώπους. Κυρίως, είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει το γυναικείο φύλο. Η όψη του φλοιού πορτοκαλιού ταλαιπωρεί περίπου 9 στις 10 γυναίκες οι οποίες μπορεί να εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους κυτταρίτιδα. Οι περισσότερες, αναζητούν τρόπους για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, ότι η κυτταρίτιδα δεν είναι η συσσώρευση λίπους σε μια περιοχή. Η αλήθεια για την κυτταρίτιδα, είναι ότι εμφανίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες ανεξάρτητα με το βάρος τους και το πόσο καλλίγραμμες είναι. Είναι φυσικά πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε τελείως από την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού, παρόλα αυτά υπάρχουν μερικές συνήθειες που μπορούν να συνεισφέρουν στην καταπολέμηση της.
4 Φυσικοί τρόποι για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας!

1.Επαρκής Ενυδάτωση

Πρώτο στη λίστα και πιο σημαντικό από όλα, το νερό. Έρευνες, έχουν δείξει τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η γενική σύσταση είναι η κατάποση 2 λίτρων νερού ανά ημέρα. Φυσικά, οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου σε νερό ποικίλουν και υπάρχουν εξατομικευμένα κριτήρια. Ωστόσο, η γενική σύσταση για να υπάρξει και βελτίωση στην κυτταρίτιδα, τα 2 λίτρα νερό την ημέρα είναι αυτό που χρειάζεστε.
Δείτε επίσης: Δες πως μπορείς να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα!

2.Σωστή Διατροφή

Είναι αυτονοήτο, ότι η διατροφή και η κυτταρίτιδα έχουν μια άρρηκτη σύνδεση. Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι τα τηγανητά και τα γλυκά δε μας βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τι μας βοηθάει όμως; Αρχικά, πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Οι βιταμίνες C & Ε  , τα φλαβονοειδή, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο είναι μερικοί σύμμαχοι μας σε αυτό τον αγώνα. Παράλληλα, τα ω3 λιπαρά οξέα που θα βρείτε σε λιπαρά ψάρια, στο λιναρόσπορο, στα αμύγδαλα, είναι ακόμη ένας πολύτιμος βοηθός μας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Δείτε επίσης: Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα με σωστή διατροφή!

]]>

3. Μασάζ

Μπορεί όντως το μασάζ να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας; Στην πραγματικότητα, το μασάζ είναι πολύ σημαντικό στη μείωση της κυτταρίτιδας. Υπάρχει όμως μια προϋπόθεσή. Να γίνει από κάποιον ειδικό, που γνωρίζει όντως το σωστό τρόπο. Το μασάζ, προάγει την πιο σωστή κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές, μειώνει τη η χαλάρωση του δέρματος και είναι ένας πολύ σημαντικός βοηθός μας για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Δείτε επίσης: 15 Μύθοι και αλήθε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss