4 must τρόποι να εφαρμόσεις τον ορό προσώπου – ELLE

4 must τρόποι να εφαρμόσεις τον ορό προσώπου

Η επιστήμη υποστηρίζει πως οι επίμονες, χρόνιες φλεγμονές είναι εκείνες που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Προκαλούμενες συχνά από εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι ελεύθερες ρίζες, και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, οι φλεγμονές μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή του κολλαγόνου, του πιο βασικού «δικτύου υποστήριξης» της επιδερμίδας, επιφέροντας τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων.

Το νέο The Concentrate, εμποτισμένο με το Concentrate Miracle Broth ,δημιουργήθηκε από τα φύκια της θάλασσας και τώρα χάρη στο μοναδικό Lime Tea Concentrate της La Mer λειτουργεί σαν «υγρός φραγμός» που εμποδίζει επιβλαβείς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική της προστασία και να ενισχυθεί έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων που την κάνουν όλο και πιο εύθραυστη με το πέρασμα του χρόνου. Η νέα αντιοξειδωτική προστασία, που προσφέρει το Lime Tea Concentrate βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, που προκαλούνται από την περιβαλλοντική ρύπανση, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη ορατών σημαδιών γήρανσης, καταπολεμώντας τα δηλαδή, πριν καν εμφανιστούν.

Σου έχουμε 4 τρόπους για να εφαρμόσεις τον ορό προσώπου και να κάνεις την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί:

1.BARRIER SERUM
Απλώνεις το serum κάτω από την ενυδατική σου κρέμα για την προστασία και την αναδόμηση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας σου.
2. ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ
Αν είσαι φαν των αθλητικών δραστηριοτήτων και των εκδρομών χειμώνα-καλοκαίρι εφαρμόζεις τον ορό σε πρόσωπο και λαιμό πριν το σκι ή μετά την έκθεση στον ήλιο ώστε να καταπραΰνεις την επιδερμίδα σου και να την προστατεύσεις από την έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες.
3. ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Για την καθημερινή προστασία της επιδερμίδας σου από την περιβαλλοντική ρύπανση μην παραλείπεις να απλώνεις τον ορό σε όλο το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό.
4. ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ PRIMER
Ως γνωστόν η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας παίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία της άψογης βάσης για το μακιγιάζ. Γι’ αυτό χρειάζεται να περάσεις σε καθαρό πρόσωπο το serum το οποίο θα χαρίσει για μια απαλή αίσθηση στο δέρμα αλλά και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss