5 Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τοίχου που θα λατρέψεις!

Η διακόσμηση των τοίχων μπορεί να αλλάξει τελείως ένα χώρο. Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα μην ξεχάσεις να διακοσμήσεις ανάλογα τους τοίχους σου αν θέλεις το σπίτι σου να δείχνει γιορτινό! Για το λόγο αυτό χρειάζεσαι μερικά όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τοίχου που θα αλλάξουν το χώρο!

Τις φετινές γιορτές λοιπόν χρειάζεται να στολίσεις τους τοίχους σου ώστε να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Εξάλλου, μην ξεχνάς  ότι οι άδειοι τοίχοι κάνουν ένα χώρο κρύο. Ανακάλυψε 5 υπέροχα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τοίχου που θα λατρέψεις!

5 Τρόποι διακόσμησης των τοίχων τα Χριστούγεννα!

1. Εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου

Εκτός από το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που όλοι αγαπάμε, υπάρχουν μερικά εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα που μπορείς να φτιάξεις στον τοίχο σου! Μια ιδέα λοιπόν είναι να φτιάξεις ένα δέντρο στον τοίχο σου με κλαδιά ελάτου στερεωμένα στον τοίχο ώστε να σχηματίζουν δέντρο. Διακόσμησε το με μπάλες ή με λαμπάκια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μια άλλη λύση είναι να κάνεις το ίδιο χρησιμοποιώντας ξερά κλαδιά και στολίδια.

Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις ένα μικρό σαλόνι τα Χριστούγεννα!

2. Στεφάνια

Τα στεφάνια είναι ένα σήμα κατατεθέν για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Μπορείς να τα κρεμάσεις σχεδόν παντού! Αν έχεις τζάκι στο σπίτι σου τότε τοποθέτησε το επάνω από αυτό το σημείο που συνήθως τραβάει τα βλέμματα. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να φτιάξεις ένα gallery wall με χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Έτσι, ο τοίχος σου θα δείχνει γιορτινός και χριστουγεννιάτικος!

Δες επίσης: Με τι να διακοσμήσεις κάτω από το δέντρο εκτός από φάτνη!

3. Μισό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια πολύ φρέσκια τάση στα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τα μισά δέντρα, τα οποία ακουμπάνε στον τοίχο! Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι πολύ μοντέρνο και ταιριάζει τέλεια σε πιο μικρά σπίτια καθώς πιάνει ουσιαστικό το μισό χώρο. Στερέωσε λοιπόν ένα τέτοιο δέντρο στον τοίχο σου και θα γεμίσεις όμορφα και πρωτότυπα τον τοίχο σου!

Δες επίσης: 7 Υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

4. Γιρλάντες γύρω από πίνακες ή καθρέπτες

Αν δε θέλεις να προσθέσεις κάτι καινούριο στον τοίχο σου αλλά προτιμάς να διακοσμήσεις τα ήδη υπάρχοντα διακοσμητικά υπάρχουν τέτοιες λύσεις και για σένα! Αν λοιπόν έχεις στον τοίχο σου κάδρα ή πίνακες τότε μπορείς να τοποθετήσεις γύρω τους γιρλάντες, είτε τις κλασικές πράσινες είτε διαφορετικές. Έτσι, πολύ εύκολα θα μεταμορφώσεις την εικόνα των τοίχων σου χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις πολλά!

Δες επίσης: Διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού τα Χριστούγεννα!

5. Ράφια με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Οι πιο πολλοί από εμάς διαθέτουμε ράφια στους τοίχους μας! Εξάλλου, τα ράφια είναι πρακτικά και όμορφα. Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα μην ξεχάσεις να αλλάξεις τη μορφή των ραφιών σου προσθέτοντας χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Τέτοια είναι τα σπιτάκια, οι χιονάνθρωποι, οι καρυοθραύστες, οι τάρανδοι, τα μικρά δεντράκια και πολλές πολλές άλλες επιλογές. Μάζεψε λοιπόν προσωρινά τα διακοσμητικά που έχεις τις υπόλοιπες εποχές και γέμισε τα ράφια σου με χριστουγεννιάτικο αέρα!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss