5 Χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνεις κομψή!

Τα χρώματα στα ρούχα σου και οι πετυχημένοι συνδυασμοί αυτών είναι από τα πρώτα βήματα για ένα πραγματικά κομψό γυναικείο ντύσιμο. Και, φυσικά, κομψή θα είσαι ακόμα και αν επιλέξεις ζωηρά, έντονα χρώματα σε ιδιαίτερους τόνους και αποχρώσεις. Δεν χρειάζεται δηλαδή να επιλέγεις μόνο ασπρόμαυρα σύνολα ή μονοχρωματικά outfits. Τα μόνα χρώματα που θα σου προτείναμε να αποφύγεις είναι τα πολύ φωσφοριζέ καθώς παραπέμπουν σε πιο εφηβικό και παιδικό στυλ.

Αν ψάχνεις για έμπνευση για όμορφους και κολακευτικούς χρωματικούς συνδυασμούς στα ρούχα τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Να θυμάσαι πως πρέπει πρώτα να δοκιμάσεις ένα χρώμα πριν το απορρίψεις. Το ιδανικό θα ήταν να το δοκιμάσεις και σε διαφορετικούς τόνους και ύστερα να το αποκλίσεις. Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει 5 από τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς για να δείχνεις στιλάτη και κομψή!

Τι χρώματα να φοράς για να είσαι μοντέρνα και κομψή!

1. Ταμπά-πορτοκαλί-καφέ στα ρούχα!

χειμερινό γυναικείο σύνολο

χειμερινό γυναικείο σύνολο

ταμπά γυναικείο ντύσιμο

ταμπά γυναικείο ντύσιμο

Πολύ όμορφα ντυσίματα θα έχεις φορώντας αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλί. Ειδικά συνδυασμένα μεταξύ τους τα χρώματα αυτά θα δείχνουν πολύ ισορροποιημένα χωρίς να υπερβάλλεις. Είναι τέλεια επιλογή για τα χειμερινά και ακόμα περισσότερο για τα φθινοπωρινά σου outfits που ταιριάζουν με τα χρώματα της εποχής. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν καταπληκτικά σε μελαχρινές γυναίκες με καστανά μαλλιά, εννοείται όμως ότι μπορεί να τα φορέσει η κάθε γυναίκα!

Δες επίσης: 6 Χρωματικοί συνδυασμοί για μοναδικές street style εμφανίσεις!

2. Κομψός συνδυασμός λευκού-χακί/λαδί!

άνετο ντύσιμο

άνετο ντύσιμο

κομψό ντύσιμο με φούστα

κομψό ντύσιμο με φούστα

καθημερινό καλοκαιρινό συνολάκι

καθημερινό καλοκαιρινό συνολάκι

Εξαιρετικός συνδυασμός για τα ρούχα σου που αξίζει να δοκιμάσεις είναι και το λευκό με το χακί-λαδί. Δημιούργησε ένα γήινο look στους όμορφους τόνους του πράσινου και συνδύασε το με το απόλυτο λευκό που είναι πάντα κολακευτικό και θηλυκό. Μάλιστα προσθέτοντας και ένα επιπλέον γήινο χρώμα όπως για παράδειγμα το καφέ θα κάνεις το ντύσιμο σου ακόμα πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό!

Δες  επίσης: 6 Top χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων για τον χειμώνα!

3. Μουσταρδί με μαύρο ή άσπρο!

θηλυκό outfit

θηλυκό outfit

λευκό μουσταρδί ντύσιμο

λευκό μουσταρδί ντύσιμο

βραδινό συνολάκι με σακάκι

βραδινό συνολάκι με σακάκι

Το κίτρινο δεν είναι από τα χρώματα που προτιμάμε στα ρούχα, η μουσταρδί εκδοχή του όμως είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Είναι ένα χρώμα πολύ ξεχωριστό που με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να δείξει ακριβό στα ρούχα. Μιας και είναι ένα έντονο χρώμα που τραβάει τα βλέμματα σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με το λευκό ή το μαύρο χρώμα για έναν safe συνδυασμό!

Δες επίσης: 8 Μοναδικοί συνδυασμοί ρούχων με παλτό!

4. Μπλε ιλεκτρίκ με γκρί για τα outfits σου!

ντύσιμο με πλισέ φούστα

ντύσιμο με πλισέ φούστα

αθλητικό σύνολο

αθλητικό σύνολο

 ντύσιμο με παντελόνι γραφείου

 ντύσιμο με παντελόνι γραφείου

Για τις γυναίκες-λάτρεις των έντονων χρωμάτων ένα χρώμα που είναι πολύ ξεχωριστό είναι το royal blue ή μπλε ιλεκτρίκ. Το ζωηρό μπλε αυτό θα δέσει πολύ αρμονικά εάν συνδυαστεί με το γκρι, ένα από τα πιο διακριτικά χρώματα στα ρούχα. Και έτσι θα πετύχεις τον τέλειο ισορροποιημένο συνυασμό για outfits που θα δείχνουν και σοφιστικέ αλλά και έντονα και χαρούμενα ταυτόχρονα!

Δες επίσης: 5 Στιλιστικά tips για να δείχνουν πιο ακριβά τα ρούχα σου!

5. Ντυσίματα με baby pink σε συνδυασμό με το εκρού!

μοντέρνο στυλ

μοντέρνο στυλ

χαριτωμένα ρούχα

χαριτωμένα ρούχα

σοφιστικέ ντύσιμο

σοφιστικέ ντύσιμο

Δες επίσης: 5 Tips για καθημερινό ντύσιμο με στυλ όταν έχει κρύο!

Δοκίμασε να συνδυάσεις το παστέλ ροζ με το εκρού για τα καλύτερα θηλυκά ντυσίματα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό πολύ διακριτικό που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και είναι διαχρονικά και πολύ κλασσάτα. Οι κουφετί αυτές αποχρώσεις είναι χαριτωμένες αλλά πολύ κομψές.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss