5 Απίθανα καλοκαιρινά κοκτέιλ για να διαλέξεις | ediva.gr

]]>

Έφτασε η αγαπημένη αυτή εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο στο μυαλό μας με ήλιο, μπάνια διακοπές και καλοκαιρινά κοκτέιλ. Τα κοκτέιλ είναι ένα ποτό του καλοκαιριού, καθώς τα πέρα από τα αλκοολούχα ποτά που έχουν ως βάση τους, περιέχουν χυμούς, λικέρ και φρούτα που τα κάνουν είτε πιο γλυκά, είτε πιο πικάντικα από ένα απλό ποτό.  Αν το πρόβλημα σας είναι ποια επιλογή κοκτέιλ θα κάνετε, τότε παρακάτω σας έχουμε μια λίστα με 5 δημοφιλή κοκτέιλ και τα συστατικά τους για να διαλέξετε!
5 Καλοκαιρινά Κοκτέιλ και τα συστατικά τους

1. Long Island

Σου αρέσει να κάνεις ανάμειξη πολλών γεύσεων και ποτών; Τότε το Long Island είναι το δικό σου καλοκαιρινό κοκτέιλ. Είναι ένα δυνατό κοκτέιλ, το οποίο φτιάχνεται με ανάμειξη από βότκα, τεκίλα, ρούμι, τζιν. Παράλληλα, περιέχει και Cointreau, το οποίο είναι ένα τριπλό λικέρ, φτιαγμένο από μείγμα φλοιών από πικρά και γλυκά πορτοκάλια. Από μη αλκοολούχα, παρασκευάζεται με χυμό λεμονιού, σιρόπι ζάχαρης αλλά και μερικές σταγόνες coca-cola. Ο πάγος και μια φέτα λεμόνι, είναι τα υλικά που συνοδεύεται. Αν σε έπεισε μη διστάσεις να το παραγγείλεις στην επόμενη σου έξοδο, όμως με την ανάμειξη των παραπάνω ποτών να έχεις στο μυαλό σου πως μπορεί να σου κάνει κεφάλι!
Δείτε επίσης: 8 Καλοκαιρινά κόκκινα φορέματα από το ASOS!

2. Cosmopolitan

Αγαπάς τη βότκα; Τότε ίσως θα χαρείς αν μάθεις ότι το cosmopolitan έχει ως βασικό του συστατικό τη βότκα. Το συγκεκριμένο είναι ένα διαχρονικό κοκτείλ, και είναι άρρηκτα συνυφασμένο με αυτή την εποχή. Εκτός από βότκα όμως, τι άλλο περιέχει;Το Cointreau είναι ένα συστατικό του, που όπως αναφέρθηκε και από πάνω, είναι ένα λικέρ με γεύση πορτοκάλι. Παράλληλα, περιέχει χυμό λεμονιού και χυμό Cranberry. Αφού χτυπήσουμε όλα τα συστατικά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss