5 Μαύρα φθινοπωρινά παπούτσια που χρειάζεσαι | ediva.gr

]]>

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική σεζόν που συχνά μας δυσκολεύει στο ντύσιμο. Και ένας μεγάλος προβληματισμός της εποχής είναι το τι παπούτσι θα βάλεις. Αν όμως έχεις μερικά μαύρα φθινοπωρινά παπούτσια θα δεις ότι θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις στιλάτα σύνολα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μαύρο είναι το πιο βολικό χρώμα στα παπούτσια και όχι μόνο. Για το φθινόπωρο λοιπόν μερικά παπούτσια σε αυτό το χρώμα θα σε διευκολύνουν ιδιαίτερα. Ανακάλυψε 5 μαύρα φθινοπωρινά παπούτσια που χρειάζεσαι!
5 Must- have μαύρα παπούτσια για το φθινόπωρο!

1. Μαύρα αρβυλάκια

Τα αρβυλάκια είναι ένα παπούτσι με πολύ στυλ, ικανό να δώσει τύπο σε όλες σου τις εμφανίσεις! Ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια λοιπόν έχουν θέση στη ντουλάπα σου καθώς είναι ότι πρέπει για φθινοπωρινές casual εμφανίσεις. Ταιριάζουν σίγουρα με τα παντελόνια σου αλλά μη διστάσεις να τα φορέσεις και με φούστες ή φορέματα για έξτρα στυλ!

Δες επίσης: 10 Outfits για να συνδυάσεις τα αρβυλάκια σου
2. Μαύρες γόβες

Δεν υπάρχει πιο κλασικό παπούτσι από ένα ζευγάρι μαύρες γόβες! Πρόκειται για ένα παπούτσι που πρέπει να υπάρχει ανά πάσα στιγμή στην ντουλάπα σου καθώς θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε επίσημα events, όπως γάμοι, ή ακόμα και στη δουλειά αν πρέπει να πηγαίνεις πιο καλά ντυμένη. Προτίμησε τις μυτερές γόβες γιατί είναι διαχρονικές.
Δες επίσης: 6 Τρόποι να συνδυάσεις τις λευκές σου μπότες

]]>

3. Μαύρες μπότες

Ήρθε επιτέλους η εποχή για μπότες και πρέπει να είσαι χαρούμενη για αυτό! Οι μπότες είναι ένα παπούτσι που οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε γιατί είναι στιλάτο και άνετο. Επίσης, έχεις τόσες επιλογές σε μπότες, από φλατ για όλες τις ώρες μέχρι ψηλοτάκουνες για το βράδυ. Αν δεν έχεις μια μεγάλη ποικιλία σε μπότες τότε σίγουρα πρέπει να ξεκινήσεις από μαύρο χρώμα!
Δες επίσης: Τι φόρεμα να βάλεις με ψηλές μπότες
4. Μαύρα μποτάκια με λίγο τακούνι

Φθινόπωρο χωρίς μποτάκια δε γίνεται! Είναι ότι πρέπει αν νιώθεις ότι δε θέλεις ακόμα να βάλεις μπότες αλλά αν τα sneakers δεν α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss