5 Οικονομικά κόκκινα κραγιόν σε υγρή μορφή! | ediva.gr

]]>

Το κόκκινο κραγιόν, μπορεί πάντοτε να απογειώσει μια εμφάνιση και να κλέψει τις εντυπώσεις. Τα τελευταία χρόνια, πάρα πολλές μάρκες έχουν βγάλει τα δικά τους οικονομικά κόκκινα κραγιόν, τα οποία είναι υγρά και αφήνουν ένα ματ αποτέλεσμα στα χείλη σου. Αν και εσύ θέλεις να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου outfits με ένα από τα πιο οικονομικά κόκκινα κραγιόν της αγοράς και να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Παρακάτω θα βρεις 5 ματ κόκκινα κραγιόν σε πολύ προσιτή τιμή για να διαλέξεις.
1.Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick-Kissproof 14

H Golden Rose, είναι μια από τις πρώτες μάρκες που πριν χρόνια λάνσαρε τα οικονομικά ματ κραγιόν σε υγρή μορφή. Πιθανότατα, ήδη λοιπόν να τα γνωρίζετε και να τα έχετε δοκιμάσει. Το κόκκινο κραγιόν της σειράς, είναι πολύ εντυπωσιακό και αν δεν το έχετε ήδη αγοράσει, αξίζει αδιαμφισβήτητα μια δοκιμή. Δεν έχει κάποια περίεργη μυρωδιά, διαρκεί για ώρα, και αφήνει ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα χείλη σας.
Θα το βρείτε στα 5 ευρώ.
Δείτε επίσης: 5 Προτάσεις μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν!

2.Elixir Liquid Lip Matte-#336 Red Spice

Η Elixir, έχει επίσης μερικά πολύ όμορφα οικονομικά υγρά κραγιόν. Έχει μια απαλή σύνθεση, που δίνει ένα πολύ όμορφο ματ αποτέλεσμα στα χείλη σας. Η απόχρωση του κόκκινου είναι πολύ εντυπωσιακή, και ταιριάζει απόλυτα στους περισσότερους τύπους επιδερμίδας.
Θα το βρείτε στα 5 ευρώ.
Δείτε επίσης: 4 Τρόποι για να μην ξεραίνουν τα ματ κραγιόν τα χείλη σου!
3.Maybelline New York Superstay Vinyl – 25 Red Hot

]]>

Το παραπάνω κόκκινο κραγιόν της Maybelline, υπόσχεται αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 16 ώρες.  Εκτός από το ότι μένει αναλλοίωτο για ώρες, αφήνει και ένα υπέροχο vinyl αποτέλεσμα, το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις. Όπως δείχνουν και οι παραπάνω φωτογραφίες, δίνει ένα κόκκινο χρώμα το οποίο είναι πραγματικά hot.
Θα το βρείτε με έκπτωση στα 9,42 ευρώ εδώ!
4.Nyx Professional Make Up Liquid Suede Cream Lipstick- Kitten Heels

Στο συγκεκριμένο κραγιόν από τη Nyx, αυτό που ξεχωρίζει είναι η υφή του. Έχει μια βελούδινη υφή, που δεν ξηραίνει, ούτε αφυδατώνει το δέρμα σας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με ένα πολύ εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα, το οποίο συνοδεύει μια ελαφριά γλυκιά μυρωδιά. Επίσης, έχει και μεγάλη διάρκεια και ταιριάζει με τις περισσότερες επιδερμίδες. Αναμφίβολα, αξίζει μια δοκιμή.
Θα το βρείτε με έκπτωση 30% εδώ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss