5 Όμορφες ιδέες για να φτιάξεις πολυτελή σύνολα | ediva.gr

]]>

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλες μας θέλουμε να δείχνουμε πολυτελείς. Ωστόσο, αυτό συχνά κοστίζει ακριβά. Ήξερες όμως ότι μπορείς να φτιάξεις πολυτελή σύνολα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα στιλιστικά tricks για τα outfits σου!
Ποια δε θα ήθελε να δείχνει ακριβά ντυμένη χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει βγει εκτός budget; Με μερικές συμβουλές θα μάθεις πού αξίζει να επενδύσεις τα χρήματα σου αλλά και πώς μπορείς να το ξεκλέψεις όταν δεν έχεις πολλά χρήματα να διαθέσεις. Ανακάλυψε λοιπόν 5 όμορφες ιδέες για να φτιάξεις πολυτελή σύνολα!
Πώς να δείχνουν ακριβά τα σύνολα σου!

1. Πες ναι στην μονοχρωμία

Η μονοχρωμία δείχνει πάντα σικ! Αν λοιπόν θέλεις να δείχνεις ακριβή παρόλο που το σύνολο σου απαρτίζεται από οικονομικά κομμάτια μπορείς να το επιλέξεις αν φτιάξεις ένα μονόχρωμο outfit. Ειδικά μάλιστα κάποια χρώματα μπορούν να αναβαθμίσουν τη μονοχρωμία και να μη σε απογοητεύσουν ποτέ. Τέτοια είναι το μαύρο, το λευκό και το μπεζ.

Δες επίσης: 4 Ρούχα για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
2. Φόρεσε ένα μπεζ παλτό

Μερικά κομμάτια έχουν την ικανότητα να δείχνουν πολυτελή χωρίς απαραίτητα να είναι. Ένα μπεζ παλτό ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αν λοιπόν πρέπει να επιλέξεις ένα μόνο παλτό φέτος τότε προτίμησε το μπεζ που θα κάνει upgrade στην εικόνα σου. Άσε που συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα!
Δες επίσης: 7 Γυναικεία ρούχα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!

]]>

3. Αγόρασε ποιοτικά basic κομμάτια

Αν έχεις ποιοτικά basic κομμάτια τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσένα να φαίνεσαι πολυτελής διαρκώς. Με άλλα λόγια, δεν αξίζει τόσο να ξοδέψεις μια περιουσία για εκκεντρικά κομμάτια. Αντίθετα, είναι πολύ καλύτερο να διαθέσεις αυτά τα χρήματα σε βασικά items, όπως είναι ένα τζιν παντελόνι, ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα μονόχρωμο παλτό, μερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss