5 Όμορφοι τρόποι να καλύψεις τα κάγκελα του μπαλκονιού | ediva.gr

]]>

Μπορεί να βάζεις τα δυνατά σου για να κάνεις το μπαλκόνι σου να δείχνει όμορφο αλλά μερικά πράγματα σου χαλάνε το αποτέλεσμα. Ένα από αυτά είναι συνήθως τα κάγκελα, τα οποία στα παλιά διαμερίσματα είναι παλιομοδίτικα. Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν τρόποι να καλύψεις ή να καμουφλάρεις τα κάγκελα του μπαλκονιού, μεταμορφώνοντας έτσι το χώρο!
Είναι κρίμα τα κάγκελα της βεράντας να σου χαλάνε την εικόνα της αν είναι παλιά ή φθαρμένα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 όμορφους τρόπους να καλύψεις τα κάγκελα του μπαλκονιού και να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του!
5 Ιδέες για να ομορφύνεις τα κάγκελα στη βεράντα!

1. Πες ναι στις καλαμωτές

Οι καλαμωτές είναι μια τέλεια ιδέα για να κρύψεις τα παλιά κάγκελα και για να δώσεις στο μπαλκόνι σου αέρα νησιού! Πρόκειται για ένα οικονομικό αντικείμενο που μπορεί να αλλάξει την όψη ολόκληρου του μπαλκονιού σου! Στα πλεονεκτήματα τους συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός ότι τοποθετούνται ιδιαίτερα εύκολα.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις ένα μακρόστενο μπαλκόνι!
2. Κρέμασε γλάστρες με φυτά

Οι ζαρντινιέρες στα κάγκελα του μπαλκονιού είναι μια όμορφη λύση αν έχεις πολλά φυτά και λουλούδια. Μπορεί να μην καλύπτουν τελείως το κάγκελο αλλά το ομορφαίνουν και του δίνουν χρώμα. Ειδικά αν φυτέψεις πολύχρωμα λουλούδια το αποτέλεσμα να είναι πολύ όμορφο!
Δες επίσης: 5 Υπέροχα καλοκαιρινά λουλούδια για το μπαλκόνι σου!

]]>

3. Κρύψε τα κάγκελα με φυλλωσιά

Αν θέλεις να κάνεις τη βεράντα σου να δείχνει καταπράσινη τότε η καλύτερη λύση για τα κάγκελα σου είναι η τεχνητή φυλλωσιά στα κάγκελα. Μοιάζει με τις καλαμωτές στην εφαρμογή και στη λογική αλλά μια τεχνητή φυλλωσιά θα κάνει τη βεράντα εξωτική! Όπως καταλαβαίνεις, καλύπτει πλήρως τα κάγκελα σου. Αν λοιπόν ταιριάζει στις ανάγκες σου μη διστάσεις να την εφαρμόσεις!
Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο μπαλκόνι!
4. Φτιάξε ένα μπαρ στα κάγκελα σου

Ένας δημιουργικός και πρακτικ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss